Bitovism

Днес ми беше много изтрещян ден, защото станах, прегледах сайтовете, направих си кафе, започнах един пости и дойде Митко с когото прекарахме 9 часа в интензивен чат. Сега ще пафна и веднага си лягам, утре рано съм на изпит по някаква ужасно неразбираема математика.

Митака е свръх техничен в аранжирането, пусни му новото парче на Мадона и той ще ти го свири на лайв след около 15 минути, горе-долу толкова му трябва да разфасова всички ударни и бас-линия, а останалото може да си го импровизира и дори да вкарва сценично присъствие. С 10 години стаж по корабите и още толкова по ресторанти е направо пре-продукционен изрод, а жена му пее и свири на цигулка. Веднъж много се уплашила когато по средата на солото й няколко маси в заведението станали на крака и започнали да аплодират. Оказали са преподаватели от корейската консераватория, които празнували нещо и били направо в шах-мат какви неща умее с цигулката някакво си момиче от Първомайци.

Митко идва да му правя сайтове, плакати и безброй щуротии, но покрай работата става безценен лаф. Информира ме как се прекарва техника през границата, как нищо ново не му казали за 4 години, докато учил за диригент и как изпили 8 литра саке/суджо само двамата с кмета на Сеул…

А сега трябва да хъкам.

You may also like...

2 Responses

  1. Имаш ли информация какво прави Митко в днешно време, че ми се видя доста интересен тип ? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *