About Nikcname

Напоследък защитата на принципите ми наложи доста жертви и самоизтъкване. Аз и хора на които държа бяхме подложени на пристрастни оценки, псувани и невежо критикувани. Понеже си позволих съдия другите, осъждам и себе си на смъртна присъда. Да релийсвам музика, която за нищо не става е най-големия удар, който може да ми бъде нанесен и си го прасвам сам с няколко стари парчета.

Всъщност не го вземам толкова навътре, но това е нещо което отдавна трябваше да направя. Най-малкото за да поохладя ентусаиазма на Иван да се събираме да свирим, вместо да се събираме за да пием 🙂 Пълен съм с проблеми и недостатъци, но почти не ме е страх, че другите ще ги забележат. Това ме прави обикновен, нормален човек. Не съм се самозабравил и колекционирайки чуждата лудост, издирвам и своята собствена.

Едно тракърско, едно техно и едно с ритъм.

Приятно тържествуване, мили “наблюдатели”, и да не забравите да си таковате таковата 🙂

You may also like...

3 Responses

 1. Anonymous says:

  Задава се влакът с критиката 😉

  За Москва, мога да кажа, че има доста дразнещи звуци и прилича на заставка за телевизия, едвам го изчаках да свърши :))

  Пулс_тон звучи някак по-обикновенно и определено е по-поносимо, но накрая пак втръсва.

  Вибрата, като че се ядва най-много, въпреки някои типични за транса звуци, изобщо не си подминат от клишетата 😉
  Ако идаш на гости не носи диск с твоя музика като Дел, ще откажа да го пусна ;Р

  Все пак за да бъде по-ефективна самоиронията ти, трябваше да понапишеш за още твои недостатъци, живеем във воайорско общество и не може да минеш така леко, хората са жадни за пикантерии, трябва им материал с който да се занимават докато си пият питието.
  Стига съм писал тук, отивам да си таковам таковата, а ти не си мисли, че Батко не те наблюдава.

  ecloga

 2. Bruce Wayne says:

  Бат’ Сашо, въобще не си никакъв воайор-наблюдател, щото винаги си си споделял мненията честно и открито.

  В тез парчета не съм бягал от клишетата, а точно съм се опитвал да ги постигна с единия Buzz 🙂 Не съм те чувал да ми хвалиш Tresor или от сорта и е съвсем естествено да не ти се ядват при твоите индъстриъл корени 🙂 Освен това са си скапани и банални, но и не вярвам първото демо на Мерилин Мейсън да е съдържало повече музика. Никоя скица не е шедьовър, ‘коще и Хан Аспарух да я е рисувал 🙂

 3. Anonymous says:

  Buzz-a си го тача много, само да си съживя малко машината и пак започвам да копам на него. А за честни хора имам честни мнения и намерения, другите вече ги меря с техния аршин, както се казва: божието – богу, кесаревото – кесарю.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *