Зарчето на Playboy

Биг Брадър, биг иху-аху и в крайна сметка нищо. Произведоха се 12-13 звезди, половината от тях се сприбраха по чужбина или на село и останаха само 6-7 да ни се пречкат по заведенията. “Нова” направи няколко милиона лева печалба, Здравко флашивият гларус се принуди да се ожени, а Зара и Венета Райкова намазаха сериозни мъже за гаджета.

Явно трябва да си се снимала за Playboy, за да осъзнаеш, че от играта на “прелъстена и изоставена” с богатите и властни мъже няма голяма полза и по-добре да се кротнеш при някой обикновен човечец (Найден, Тишо), но със сериозни намерения, който ще се грижи за теб и ще ти търпи магариите неопределено време. По-добре да чуеш “нямаме пари”, когато харесаш някои ботушки от крокодилска кожа на Витошка, отколкото да бъдеш нашамарена, извозена до края на София, изхвърлена от джипа и заменена с 2 години по-млада манекенка.

Специално фотосесията беше зле, момичето на месеца беше заснета доста по-вдъхновено от Зара. Някакси постно и нагласено се е получило, не е уловено малкото добро в лицето й, а прическата “бала слама” хич не й ходи. Сайбър/хайтек мотивите на снимките се представляват от един телевизор “Sony” и някакъв mp3-плеър, които въобще не стигат за качествена атмосфера. Ако бяха джаснали само един килим на пода и малко оскъдна по-актова светлина, щяха да надскочат етапа “хабене на лента”. За еротика и дума не може да става, в този брой нито една снимка не ме възбужда. Моделките наистина са хубави, но се събличат без капка свян и дори с радост, което убива всички страсти. Облечената Ивана ме съблазнява доста повече от чисто голата Джени Макарти.

You may also like...

2 Responses

  1. c_z ? says:

    хухуху, аз казах ли ти?! варненската пръдла туй ше и е вече… СМЪРТ на ФАШИЗЪМА! СВОБОДА НА НАРОДА?

  1. January 11, 2008

    […] сценарист на светски събития. Този път са съблекли Зара по гащи в опит да промотират модната си агенция […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *