Статистика на умните хора

За колегите *сайтодържатели* може би ще е интересно какъв точно ми е трафика. Имам около 50 уникални на ден, почивните дни са по 35. От гугъл се вясват по 3-4, предимно търсили думите “венета”, “зара”, “плейбой” 🙂 Предполагам всеки идва тук през 2-3 дни. Това прави към 100 зрители на цирка, на споровете между мен и егото ми 🙂 20 от тях са ми близки и се скиваме и на живо (по веднъж-дваж в годината поради липса на време), а другите 80 не ги знам кви са, но вярвам че съставляват едно 10% от културния пролетарий в България, поради острия недостиг на последния.

На нашата възраст наистина не са останали много у родину, а сме до болка оплетени от приятелски, роднински, съседски и сексуални връзки. Като добавим и телезвездите се получава нищожната бройка 800 действащи “културни дейци” под 30 години. Не че съм ги изчислявал, но хоратата, които имат смелостта и таланта да направят нещо интересно винаги се оказват познати: от купони, от работата, от сайтове, от магазинчето под блока. Ако някой е “нов” ще го снимам и ще питам Хели как се казва, тя в този град познава и кучетата 🙂

You may also like...

4 Responses

 1. Anonymous says:

  да
  я тоже все у вас охеувала
  вы НАСТОЛЬКО друг с другом все знакомы…
  ужасно )))

  аня

 2. Anonymous says:

  надявам се в тия осемстотин флиза и диджей дамян. нажлебил съм се, гледам “искрено и лично”(случйно стана, заклевам са)и тоя е на батъл с евг.минч. няяя проблеми ли викаш?

  анееф

 3. Bruce Wayne says:

  евгени е над 30, а дамян отпада едновременно поради старост и умствена липса 🙂

 4. Anonymous says:

  ъ. мислих че диджей дамян е на безспорно яките двайспет.

  също ми е чудно вече що не се появява никой дето да ти обяснява, че говориш глупости… съпротивата даде фира 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *