Милена

На отиване към работа се сблъсках с Милена. Станала е тотална курва от 4-ти вид, а какво хубаво дете беше. Беше си сложила сините лещи, имала и зелени, а като била с по-тъмна прическа най й отивали оригиналните кафеви очи.

До 8-ми клас двамата бяхме “силните на деня” в час по Литература. Аз по традиция не учех по нищо, четях по междучасията и го карах на джаз-импровизация на дъската. Веднъж имахме някаква тема, примерно “Вазов и съвременния живот”. Милена ме пита дали ще си чета домашното, аз викам че не, щото такова нямам. Тя доволна – аз съм написала 12 страници. Обаче в час по Математика се сещам как мога да изям двойката и за 40 минути скалъпвам 3 страници. Вдигат ме да ги чета и съответно всички падат от смях, после на Милена целия клас дружно се прозява и учителката я спира още по средата. И двамата получаваме 6, но Миленка стиснала юмруци “аз съм се трепала цяла Събота и Неделя за тази тема, а той…”.

Благородна конкуренция бяхме по всички предмети, а по Физика сядахме заедно и се кефех, защото беше сладка и с много хубав несесер – италиански с готин дизайн. Аз имах един невзрачен социалистически, наследство от майка ми. И тя беше момиче, имаше си прилежно събрано всичко – подострени моливи, гумички, пергели. Много добре се чертаеше с нейните неща на муфта 🙂 Пък и беше секс-символ, една глава по-висока от мен, отличничка и от добро семейство – майка зъболекарка 🙂

Преди 3 години пак се засякохме в един влак. В езиковата гимназия се била писала на школа за манекенки и дори имала някви ревюта. Влязла Културология, но успяла да се премести Право. Докато пътувахме получи поне 5 sms-a от различни мъже, на двама благоволи да се обади. Живее при роднини в Лозенец, купува си скъпи тоалети и се ебе с луксозни мъже, по няколко паралелно. Ебати лайфстайла.

You may also like...

8 Responses

 1. d3l says:

  както го е изпял брат dmx:

  Why do good girls like bad guys?

 2. aneff says:

  мъхмъхмъх, и аз имах такава кифласъученичка. само дето от няколко години не си говорим с нея хич – правим се, че не се познаваме.

 3. kano says:

  На такива в кафявия салон и довиждане! Най ги обичам отворени:) Макар, че ако трябва да съм откровен аз имах една приятелка манекенка, не гадже просто приятелка, но беше доста известна манекенка, няма да разкривам името. Освен , че ми беше колежка в ТУ си беше много свестна. Даже май се бях влюбил мухахаха.

 4. Anonymous says:

  adi, adi.. grozdeto kiselo bilo, muhuhuhu

  c_z

 5. иво says:

  със зъболекарката ме разби направо.. :Р

 6. Milena says:

  oh, be kakuv si snizhoditelen, znachi,
  ne znaesh li drevnata pogovorka:
  vsichki zheni sa kurvi, no vsichki muzhe sa kurvari?

 7. Bruce Wayne says:

  милена не е курва. просто е Избрала да се превърне в перхидролена бомба, като при това е изгубила качества, които съм ценял, а тя самата е намирала за маловажни. въпрос на ценностна система, Версаче срещу четенето на книга

 8. beebop says:

  милена е пич, стига да не ти е гадже, майка, сестра или част от конкуренцията

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *