Battlestar Galactica

Изпълнената с евтина драма кинематографична космическа сапунка, с която безотказно си губя времето напоследък. Годината е 3719, човечеството е нападнато от Сайгоните, бивши тенекиени роботи-прислужници, които са избягали на далечна планета и са си основали собствена ЗЛА раса. След 40 години мълчание се завърнаха с безброй кораби и за около 2 часа избиха 10-12 планети народ (хлип-хлип).

Интересното е, че сайгондерите са само 12 модела: 3-4 робокопа, корейка, 2 вида мъж убитак и фатална блондинка, която често се влюбва, планира семейства и деца с хората и постоянно дрънка за Господ. Първата такава умря, но се инжектира като чип в главата на гаджето си и постоянно му се появява да го тормози и чат-пат да помага на човечеството.

Откъм сюжет няма много елементи, но за сметка на това са супер дълги (гледам ги два сезона на сървъра). Броят се разни секунди, бягат от прелитащи на сантиметър ракети и летят наоколо с космическия еквивалент на F-15. Основното място на сериала е команден център на военен кораб-самолетоносач. Намязва на Стар Трек, но капитан Жан-Люк Пикард е сменен с железен американски войн. Също декорите са минали и заминали покрай футуризма. Реквизитчикът е направо за бой, защото говорят гигански глупави телефони с кабел, точно какъвто имахме удома и го изхвърлихме преди 3-4 години.

Бейтълста Галактика, само сега на вашия фрий сървър

You may also like...

4 Responses

 1. Anonymous says:

  абе Invader Zim му е майката…ма ша зема аз да го сваля и да ти го предоставя за разпространение 🙂

  nS

 2. Anonymous says:

  много готин сериал е и Seinfeld…ама нищо общо с гореспоменатата анимационна идиотщина…

  nS

 3. IRCPoliceman says:

  Аз пък мисля, че сериала си е много добре. Колкото това за телефоните…не нам дали си забелязал, че Галактика е най-стария кораб, който няма много, много компютъризация!

 1. September 27, 2008

  […] съм охарактеризирал Батал Стар Галактика като “космическа сапунка”, вече,най-накрая, го […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *