N64 mania

Много полезно сайтче със скрийншоти. Имам стотици игри за тази платформа и е наистина трудно да подкарат всички. Пичът е минал през най-известните заглавия и благородно е дропил по снимка и малко коментар. Повечето игри за N64 са малко баламски, повтарят стандартните формули на игра и са правени единствено и само за пари. Nintendo са се отсрамили при Mario серията, там от Rare са вкарали бая идеи. Има дори нещо като Mortal Kombat с героите от MArio.

В първобитното 3D изглеждат много по-зле отколкото при 2D конзолите. За същаление емулаторите не покриват ръчно писаните за всяка игра шейдъри и се играе съвсем нормално, но на места не виждаш хвърчащи искри, разливащи се капки вода и косматата брадавица на гъзъ на Марио. Точно най-пипкавото липсва или стърчи само обекта, който носи текстурата.

Най-яките игри обикновено искат сериозно дългоминутно вглъбяване, гледане на интрота, свикване с шантави инвентари и управляния. Ако бях 8-ми клас щях супер много да се кефя на дълбочината им, но сега съм дърт и нямам време да ги разучавам. Каня се да превъртя Doom и Duke Nukem за N64, Road Rash 64 излезе прекалено кратка.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *