Кралицата на техното

се нарича баба Мадона. Новият й албум “Confessions on a Dance Floor” е продуциран от откачения британо-французин Stuart Price, добре познат като Jacques LuCont или Les Rythmes Digitales. По неговате неща се зарибих веднага след като попаднах клипа на (Hey You) What’s That Sound? по MTV, представляващ тежка пародия на диско танците и прическите. Двете му албумчета ме вдигаха за живот дори и в най-умърлушените офисни сутрини наравно с A-HA и Карл Мокс.

От Fabric същно не са го пропуснали, неговият микс за поредицата е fabric live 09 от 2003 година и включва тероретично несъвместима музика от the pixies, gus gus, junior sanchez, eurythmics – sweet dreams и brian eno.

P.S.: измислих начин да закъснявам, дори когато някой ми идва на гости. Влизам да се къпя и се замотавам, той кибичи 10 минути пред вратата на входа и псува 🙂

You may also like...

3 Responses

  1. d3l says:

    слаб е тоя албум и много ме нерви, че всичките песни преливат една в друга. сигурно по концертите ще е по-лесно с плейбека? а въпросното франсе има добри идеи, но ако прекалиш със слушането му, доскучава бързо.

  2. Anonymous says:

    относно P.S.-a, ..тоя трик от Теодоси ли го научи 🙂

  3. d3l says:

    мони, ти ли си?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *