Анкета в списанието

Купих си последното “Интро” да видя и другото интервю с Венци и като цяло се оказа пълна загуба на 5 лева и един стар филм на DVD, обаче това издание яко е набрало скорост. Доста добри снимки има, а дизайнерите се старят и са се насрали в гащите единствено на страница 93 и 97, където са пуснали бели букви на жълт фон. Това си е доста добро постижение като за родна преса.

Освен това имаше 2 интересни статии, от Биляна и от Петър Николов. Някаква си Диана Бързакова е хаванала интересна тема, ама не мисля че скоро ще си купя книгата й с тоя оплетен изказ.

Та имаше анкетка, която като добро момче си попълних и пуснах в плика. След глупостите за доходите, наличието или не на LCD телевизор и собствеността на жилището ми ме питаха за любимите ми автори. С удоволствие надрасках гиганско “не” върху Богдан, Тео, Катя и Стефан и писах “да” на 5-6 от другите, които го заслужават. Охарактеризирах списанието като “лъскаво, имитаторско, случно” и писах “мохито” като любимо питие, колкото да не им помагам за пред рекламодателите.

С музиката бях искрен “техно, метъл, фолк” и вкарах посетени концерти “Orbital, Kraftwerk, Малина, Орхан Мурат”. За успял човек в България посочих Жоро Илиев, а за кой искам на корицата – Желю Желев. Сега си чакам DVD рекордера Samsung или поне специална награда за най-абсурдни отговори.

You may also like...

15 Responses

 1. rэs says:

  обещал си целия текст от канапето, не отклонявай темата .)

 2. zazie says:

  а има ли награда от анкетата?………упс, чистачката преди малко ми опразни кошчето…

 3. Anonymous says:

  ti hodi li pri Chakura vchera???
  (tuk sledva vinovno nasochen pokazaletz)

 4. Anonymous says:

  gubish po absurdni otgovori ot men

  ooo0o: 1
  nname: 0

 5. Anonymous says:

  блиииин, шо это за малина у вас??? у меня один знакомый по универу ходит и поет “нека да не знам, нека да не знам”. потом смотрит на меня, делает умные глаза и говорит “а ты знаешь такую певицу – малина?” он обещал мне эту песенку прислать, а она не дошла. черт.

  аня

 6. kibagami says:

  “Някаква си Диана Бързакова” … това съвпадение на имена ли е.. или аз пуша повече отколкото трябва … Дианска къде си? :))

 7. gugulence says:

  …хич не можа да ме грабне това списание (ако не беше табуретката, вече съвсем нямаше да го преглеждам-прочитам-подбутвам), и с всеки брой става все по-отчайващо…тук там има радващи проблясъци, но май по- рядко от колкото трябва…успех с наградата 🙂

 8. nickolette says:

  за пръв път си го купувам. естествено по вина на Венци. освен неговото интервю, друго не съм чела. даже и Диана не съм я забелязала… пък тя цяла книга да напише!.. дали?!

 9. d says:

  милев, името ми е копирайтнато, сумите крупни, адвокатите ми свирепи акули жадни за студентсктото ти сочно, антикапиталистическо д.пе
  относно жълтата хроника: този блог е по-жълт от китаец. изборът на какфо да вярвате е ваш. и мой естесвено
  ;D

 10. abc says:

  я, освен да пишели зле, писателите можели да бъдат и наистина вредна сган. щото, d, ти несъмнено си писател от ония, изпълзялите от някоя клоака, които обаче сега рекламата се мъчи да ми пробута и в супермаркета заедно с хляба който ям. я марш!

 11. d says:

  idi se pregledai

  ne sym pisatel

  idi se pregledai, naistina.

 12. Bruce Wayne says:

  аааа без атаки по Дианска, все пак е един от нас. и никъде не се е афиширала като писател. анонимните коментатори май не разбирате от майтап особено 🙁

 13. sequential says:

  А аз си се смея ли смея …
  честно, има ли по-голям цирк :>

 14. kibagami says:

  не е смешно, а е тъпо .. абц-то печели наградата на публиката за най-глупаво включване в разговор, който не го засяга по никакъв начин…

 15. Anonymous says:

  как да не го засяга? абеце-то явно е писател (от истинските).и кво още беше.?? аа да, сигурно лошо се продава и му е дошло наум, че в беге пазарът е малко малък и на 97%-та е зает он няк’ви клоакарайтърс, а той остава нераязбран, неизгрял и непрочетен блах-блАх… бе кактоидае.
  винаги съм предполагал, че е по-добре да си седиш с години на лексотан и да не го сменяш с ксанакс, ‘щото всички ще ти се смеят.
  сега вече съм сигурен

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *