Булгерия ТелеКоН

Българският мобилен оператор е бая просто животно. Стреми се да дърпа чергата към себе си и да затваря трафик вътре в мрежата си. Вместо да седнат на една маса и да се споразумеят като европейци да се таксуват по-ниско един друг и така да смъкнат общо цените. Няма да загубят толкова да им поевтинее едно обаждане, все пак ще спечелят от повишения оборот.

Това е ситуацията при мен в момента, нося си 3 различни карти под батерията на телефона и за дълги разговори ги разменям. Тъпо е, ама иначе пердаша по 100 лева сметки месечно без да помня много да съм говорил. Двете нормални карти са на договор, а вивателската се взе от баща ми, който успял да купи 3 броя от “приятел” за коледни подаръци. Дал му 45 лева, а по принцип 4 броя навсякъде струваха 40 лева, ама това е една друга тема.

Далеч по абсурдни неща е успявал да купи, все от услужливи приятели. Вярва си човека в търговския си нюх, а една нафтова печка я продава за 30 лева вече 4 години. Последно щял да я дава на някакъв майстор да я реже и да я преправя на кюмбе… Като си бях в Горна ходихме чак до Бяла Черква при някакъв дядо да купуваме специално декоративно-отлежаващо черничево буренце за ракия. За 50 лева го дава с 2 години гаранция и комплект резевни канелки. Дано баща ми не го напълни със сливова и не го остави под сайвана в двора, от близката циганска махала веднага ще го подушат и ще направят конспирация да го откраднат.

You may also like...

5 Responses

 1. stnle says:

  samo fonokarta ti trabva za gradski razgovori ot ulicata i nqma da ima6 problem s komunikaciqta vaob6te!

 2. sequential says:

  Как така бе, Стенли, без симкарти. То сега и кучетата и котките си взеха по една VivaTel да не изпуснат Голямата далавера!

 3. slaveq ninja says:

  imah predvid kym vsi4ko ostanalo. a pyk ku4etata i kotkite ako sa si vzeli vivatel karti, slaveite o6te ne sa!

 4. Anonymous says:

  я тоже хочу буренце!!!!!!! они же такие симпатичные аааа еще декоративное….

  а.

 5. Bruce Wayne says:

  изчакай промоцията на вивател за пернати 😉 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *