Абе вие не мислите ли да се закривате?

Случайно се зарових на сайта на Егоист и понеже няма текстове, освен новогодишното приветствие на Лозанов към нацията, цъкнах на форума. Първaта тема от раздела “Попитай Егоист” е “Хубаво ли е да си тясна?” 😀 много добра, но ми идва малко интелектуална и няма да я коментирам 🙂

Малко под нея се местонахожда Абе вие не мислите ли да се закривате? и ми се стори остроумна за цитиране. Евала на автора, да поритаме трупа на умрялото куче 🙂 Редовият фен осъзнава калпавото писане на Богдан и надига вой срещу него – sweeeet 🙂 Аз лично нямам нищо против бандата метросексуални химически отрепки, която върлува по по-лъскавите списания, ако напишат нещо смислено веднага ще го харесам.

Абе вие не мислите ли да се закривате? Наистина. И има много причини за това.

1.”Авангардното” списание – глупости! Уж трябваше да сте вестители на новото, уж трябваше да вкарате нова култура у нас, а то какво? Слави Трифонов и Ивайла Бакалова. И защо Бакалова? Защото пет седмици била на върха във Вот на доверие. Кой го гледа това, освен Спахийски (който явно е голям фен на продукциите на Трифонов)? Най – вече кой от ЧИТАТЕЛИТЕ на Егоист го гледа?

2. Дъ фейс спря и вече много-много няма откъде да крадете. Сега крадете от Едно и AZ. Брааааво!

3. Преди време в един от едиториалите пишеше, че нещо, което се продава с друго нещо е боклук. В този смисъл – защо ви беше да вкарвате Ритъм вътре?

4. Няма ли да изритате бледото копие на Брет Истън Елис, което се компрометира с по-бързи темпове и от самото списание?

Мога да си карам така до 40, ама всъщност май смисъл няма… Понеже Захариев, а и вие самите едва ли ще имате куража да признаете, че новият Егоист не се получи. Колкото и да правехте промени в него.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *