Хабен зи хабер?

Единственото смислено нещо вечер по 23 немски канала в стаята ми е Trash Top 100 по VIVA. На Pro 7 хванах едни кандидат-порнаци с голи цици около 8 часа, но това не го броя. В Trash-a водещият избира най-долнопробното от архива на телевизията и си си прави гавра с него. Стои на едно бюро и предствя с патос поредния техно-рейв хит „Ибиса-ибиса”, новата полу-неиздадена денс резачка на DJ Домат или домашно монтирания клип на рок банда с тролски костюми. Към средата на парчето се появява в малко квадратче да пограчи фалшиво или за кратка имитираша френска любов пантомима върху оскъдно облечената „певица” на Venga boys.

Често имената на съставите и парчетата звучат достатъчно смешно и не се неуждаят от коментар. Имаше една „Котенце”, където “изпълнителя” беше дегизиран като пиян полковник, а на моменти дават как една черна котка се мушка под една кухненска маса. Последният брой беше посветен на музикалните опити на телеводещи и той не пропусна да си направи гавра с колежката (Дейзи Ди, оная саждата) от Club Rotation. Пародийката беше върху германо-американските жестове с които си води предаването и опитите да изглежда актуална с лафове от типа „bye baby, kiss ya”. За финал пусна долнопробния й кавър на известно парче на Culture Beat (или от сорта), където тя размахва кълки и се изживява като диско кралица.

You may also like...

6 Responses

 1. d3l says:

  а, въпросното предаване е номер едно! винаги като съм при наште и се излежавам след преяждане го гледам. пускат и стари диско-шлагери от 80те, които са ми фейв. друго си е да гледаш сабрина и айл невъ би мария магдалина… бугага!

 2. pa1n says:

  на траша някой гледал ли едни негра Ванила Манила, че ги търся усилено… някой ако може да каже поне как се пише името на английски, щото на стандартното изписване гугъл не намира нищо, д’еба!

 3. Anonymous says:

  milli vanilli

 4. d3l says:

  днешната младеж… бугага! пейне, пейнееее…

 5. stnle says:

  lilli ivanovilli

 6. Bruce Wayne says:

  ушат, стига си се правил на интересен да пускаш коментари и да ги триеш после

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *