Дижей Колтурата да ме фане за….

Баси, в Търново се бил провел стрийтпЪрЕЙд, и то в Сряда, а аз нищо не съм разбрал. В София половин плакат не видях по въпроса или е бил прекалено некачествено направен и не съм го забелязал. Да бяха сложили една плоча да се върти над църквата на Царевец и щеше да е достатъчно 🙂

Гледайки снимките, толкоз народ на тоз друм не вярвам да се е събирал от подписването на конституцията насам. Доста по-добре е от оня шибан международен фолклорен фетивал, където пускат италиански самодейци да танцуват в дома за стари хора с надеждата съвсем да ги довършат и да настанят нови на тяхно място :))

А в кофти направения сайт на пловдивската денс-икона Ди Жей Олег Жи четем:

Началните ми ди-джей стъпки бяха през 1993 година, подтикнати от легендарния български ди-джей Боби Ай. Първоначален стил, като музикална ориентация е комерсиалната денс музика, но в периода на развитие на кариерата си съм работил с всички стилове, получили популярност в България. През 1997 година започнах професионална работа като резидент ди-джей. Имам изяви в София, Пловдив, Пазарджик, Асеновград, Сандански, Стара Загора, Стамболийски, по Черноморието и още много други. Развил съм се и в областта на озвучаването на сватбени ритуали, частни партита и други, но слабостта ми е клубната сцена. От 2000-та година насам се ориентирах към клуб-хаус сцените в страната. Изградил съм собствени, като стил и изява персонални сет-партита с марката “Екстази”:Extazzy Retro stail , Extazzy Black session , Exstazzy House party , последното от които е представено зад граница.Работя със CD и винил носители.

Да вземе малко пример от DJ Pepo, който като приятел на г-н Фениксов се е уредил с доста по-качествен сайт.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *