Terror Storm

Ако не сте в крак със световната конспирация благодарение на Hekt, Terror Storm – A History Of Government Sponsored Terror (@arena) е идеална възможност да наваксате. Става дума как и защо ЦРУ е организирало хитовата пиеса 9/11, а MI6 я е поставил на Лондонска сцена чрез атентатите там. Проследяват се много доказателства, че атентатите са организирани “отгоре”, истината се казва директно от уволнени висши правителствени фигури.

Авторът, Alex Jones е дългогодишен радио водещ-бунтар и когато призовава хората да направят нещо по аферата 9/11, Чарли Шийн се нагърбва публично да поиска независимо разследване, с което си спечелва един тон кал по вестниците.

Интересно, чe филмът пропуска една улика, за която аз се сещам благодарение на друга документалка за сградата на Пентагона. Пентагонът се състои по проект от 10 крила и самолета (ако въобще е имало самолет там) “улучва” единственото, на което тече пълна реконструкция и подсилване. Жертвите са малка бройка работници от строежа. Ако беше ударена друга част на сградата, щеше да се срине напълно, защото е строена “на тагадък” в навечерието на WW2 и от 20 000 души персонал половината щяха да гушнат букета. Явно от ЦРУ учат да пилотираш качествено 🙂

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *