Видяхме ги новите

Видяхме ги новите, ама ще липва такъй образ кат Бат Недялко или поне Митьо Пищова. Вяра от Благоевград малко мяза на мъж, ама ме съмнява да има 3 гейски субекта. Послушали са моя съвет да вдигнат малко авторитета на Биг Брадър и участниците или ще станат много добрички, или ще се изядат сами от лакомията си за кинти.

Отрязал съм клипа на яката “авторска” част 🙂 Талантът проличава в това, че е способен да осере и най-лесната народна песен, а физиономиите и чупките му са неподражаеми, плаче за грамота и жълта книжка.

You may also like...

7 Responses

 1. c_z ? says:

  копеле, според мен има трети траверс и това е вяра. виж, и аз по твой почин коментирам брадъра веке ;)да не би и аз да съм се изтъркал?

 2. Bruce Wayne says:

  тази, бургаската траверса нали уж дете е родила, нажсякъде за него споменава

  иначе благоевградската Вяра каза, че има 2 тайни, които ще обърнат шоуто с краката нагоре. да не се окаже баща на детето на онази бременната 🙂 фрийк шоуто е пълно

  като резерви ще влязат младоженците Азис и Китаеца и ще изклатят всичко живо – мъжко, женско и детско

 3. stnle says:

  На малкия квартирен Grundig не хващаме НТВ. Ще се задоволя с Камен Во и неговото конКурентно предаване, стартиращо утре. За Биг Брадър ще слушам в градския транспорт и от всякъде другаде.

 4. _ says:

  шоуто на слави не струва и цент!

 5. Bruce Wayne says:

  ше го видим колко дни ще Оцелее на моето дистанционно…

  не бях прав, баба Виолета е новия Нидялко 🙂

 6. rэs says:

  тоя клип спокойно може да бъде показван по ал кайда..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *