Гард + Диско

Albinos е още един български блог, който си заслужава да бъде следен, пък и всеки, запознат с Крис Кънингам има потенциала да каже нещо интересно 🙂 Информация, размисли и филми са смесени по притен начин и акомпанирани с доста снимки. На места, както много други блогиращи, авторът пропуска да бие един допълнителен Enter след абзаца, другаде пък се струпва по цял екран текст без абзац, което не ми е по стандартите за достъпност на информацията и ме кара автоматично да превъртя към следващия пост.

Цитат от актуалната статия за реалити шоутата:
Насуби се явява на кастинг за експеримент, при който човек трябва да изкара няколко месеца, затворен в апартамент. Той е избран и изпратен в стая с четири стени, без никакви мебели, като само един час след влизането му продуцентите му отнемат всички дрехи и той остава чисто гол.

Целта е всеки ден да надписва пощенски картички и ако успее със задачката, печели различни суми пари. Насуби е наясно, че няма да бъде пуснат от стаята, докато не успее да спечели сумата от 1 милион йени (около 8500 долара). Това, което той не знае, е че всяка вечер го дават по телевизията пред аудитория от 17 милиона души. Мъката му продължава 15 месеца.

Гаврата с личността му е огромна, да не говорим, че през първите две седмици Насуби не слага нищо в устата си, а след това е принуден да яде кучешка храна, за да оцелее. И това е деликатесът. В повечето случаи яде ориз. Продуцентите пускат и сайт в Интернет, където юзърите могат да гледат 24 часа какво се случва в стаята.
Екип от 50 души се грижи за цензурата в реално време. Да не забравяме, че Насуби е гол цели 15 месеца. След като телевизионен канал открива мястото, където японецът е държан, продуцентите го местят на друго място. След 15 месеца Насуби излиза на свобода и се превръща в един от най-популярните комици в Япония.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *