Ботуши виртуални, продавам

Доживяхме и златните шлемове на картинка да струват пари. Днес някакъв юнак си продава акаунта за WoW за минимум 400 лева и ако не му ги предложат ще го остави за “бърнинг крузейд” или “топиринг марморейд” или “блийдинг експлойт рингинг” или “епик биг шит ин май тойлет” и от сорта.

“това е профил на главния герой в гилд правещ всички инстанции гринди BWL AQ40 и с мн добър прогрес в Naxx има още купища епици в чантите включително епичния стафф и някои от най-добрите итеми в играта,в акаунта има още 60 левел Ъндеад крадец със син гиър пвп ориентиран всички итеми + хит/критикал. има и още много рандом герой на среден левел + книжка за Фиребалл ранк 12. акаунта е платен до 26 ноември 2006г.”

В предната ми работа всички играеха Ultima, но имаше и 2 броя Wow-джънкита от чиито личен пример си направих извода да не се забърквам с масивни онлайн хероинови деривати и да си стоя при оффлайн стратегиите. Единият, Васко Мазньото, си е пич, ама вместо на дискотека излиза на “маунтин-нещо-си” да громи чудовища, ляга си в 9 вечера за да стане за среща на клана в 2 през ноща и да играе. Основната му занимавка последните 3-4 месеца беше контрабанда, носеше някакви камъни от един остров на друг и ги продаваше на тамошния пазар с грозна надценка. Беше събрал цифра злато (май 400) и дори беше дал малко заем на другия колега “да не ходи като прошляк из играта”, като редовно го спичаше да му ги връща заедно с “Християне, виж се колко си космат, оставяш козина по диваните в офиса”.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *