не на Дрогата, да на Херо

Знакова реклама, която скивах в блога на Капитал (слава богу не навестявам често Канал 1). Министерството на образованието и науката са шампиони. Най-задръстеното, корумпирано и оплетено в подли връзки министерство, а по коридорите обикалят такива индивиди, които видимо не са наясно, че комунизмът е паднал и смятат агент Гоце отсреща за племенник на Бай Тошо или от сорта.

Поставям се на мястото на момчето в рекламата…. и да, ако ми пуснат толкова тъпо парче в дискотеката… ще посегна към Шипката, Аспирините и Витамин Це венозно. Има креативност тук другари, премерена, непротивопартийна, молодец.

От разяснителна кампания за наркотиците се нуждаят възрастните, не децата. Такива като онова политическо лайно Севлиевски. Докато министрите си лапат топките и спорят братовчеда на кого да вземе парите от разяснителната кампания, 20 000 наркомани обикалят мокра и студена София и се чудят какво да гепят и как да изкарат до утре. Тези хора не са гласоподаватели и никой не го ебе да се създадат условия да им се помага. Все едно да пропагандираме колко е важно да се мият зъбите, а да затворим всички държавни зъболекарски кабинети. Вярно, че твърдата улица е еднопосочна, но става дума за ужасно много младежи, които имат правото да бъдат третирани като живи същества, а не болници и политици да ги чакат в мограта.

You may also like...

2 Responses

  1. cx says:

    глупости 😉

  2. az sam tvardo protiv drogata kakto iskam da se prisyedinq kam kampaniqta “ne na drogat”ako e vazmojno mi pi6ete 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *