[клип] Teodora feat Dj Pantelis – OPA

Ако живеете с мисълта, че ДЖ Дамян и ДЖ Живко Микс са най-скапаните диджеи в републиката, то явно не сте се катастрофирали челно в творчеството на Третия голям – ДЖ Теди Джорджо. Изтърпете клипа до 1:00 за да го видите Джокера от Батман 1 да рапира, да пуска дим и да върти винилите с чалга (опа, пайнере, издай поне 1 песен на плоча). Всичко това в психаделична хакерско-техологична обстановка, където Теодора пее от прозорец на Windows XP, Пантелис чати от прозорец на Media Player и всички танцуват в космическа дискотека. Типичен пример как Ара са оперирани от музикален вкус и са склонни да излъчват и най-некадърната песен.

You may also like...

1 Response

  1. Димитър says:

    Уха, хай-тек чалга. Такова жуотно не бях чувал досега. Сега ще почнат да размятат MacBook по клиповете, зер и те се профанизираха (минаха на Intel). Чак ми става жал за Porsche – свърши се тяхната ера за Product placement.
    А между другото това гърче гогледахипо разни “светски” предавания по мейнстрийм телевизии, където го величаеха като “европейска звезда” – пореден пример колко дълбока провинция сме.
    Като говорим за винили – доколкото знам Балкантон има една от най-запазените бази за винилни плочи ибичи яко ишлеме – що да не издадат няколко white labels на Пайнера :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *