Имало справедливост!

Много се изкефих в Петък как симпатягата-робот Метин срази скучния супергерой Кирил под звуците на Африка Бамбаата(??) и грабна дефектното Ферари на Слави 🙂 Поне един човек в страната ще кара хубава кола без да е извършил углавно престъпление! Журито не посмя да реши нещо, но публиката гласува категорично в подкрепа на турчето. Кирил изглежда свестно момче, обаче се прави на света вода ненапита по въпроса дали е професионалист. Знае се, че е в балет “Магия” и от доста време участва на всички по-големи пайнерски концерти. В Събота го спипах по “Планета” да се кълчи зад Милко Калайджиев на сцената на “Полтава”, записът е бил някъде миналия 14.02. Освен пък Кирил да не е танцувал за левове, ами за лихвоточки за апартамент, ебали му майката..

БТВ във вече разрушената чалга-“Полтава” ДЖ Джери го бяха посадили на дижейския пулт долу, да не изглежда празен пулта и човека стоя поне час като паметник на ДЖ културата. Горе-долу на третата песен режисьора се усети да не го включва в кадрите, щото тоя човек реално не върши нищо, поне да му бяха сложили едни прожектори да управлява, че да се чувства полезен на шоуто и да се вживява.

Снимките са от сайта на Слави, едно симпатично момиче снима по време на шоуто с достапикселен EOS, после някой ги качва в потресаващата резолюция 230×310. Как се правят звезди с такива малки снимки, бе Слави?

You may also like...

1 Response

  1. kano says:

    Хаха, това ми хареса 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *