Топ 5 на противните телевизионни водещи


1. Кака Лара – на младини беше гадна в “Милион и едно желания”, сега е още по-гадна във “Всички пред екрана”, модернистичен римейк на “Телевизионен справочник” където видни телевизонери си говорят за телевизия. Пийпълметричните данни посочват, че това изчадие на Канал 1 се гледа най-често по домовете за душевно болни. Уредила се е Ситроен да й харижат една C3-ка, на която пише “Лора и Владо Береану обичат Ситроен”. Мъжът й може да й бъде баща.

2. Румен Луканов – след като подгряващата роля в “Сблъсък” тотално се изчерпа, успя да премести дразнещо шопскато си поведение в ефира на “Нова”. Румен не блести с мозъчни данни, но да отваряш кутиите не се иска много. Ако му скрият една боксова ръкавица на пружина ще го дрънне в десятката и ще го прати в нокдаун.

3. Юкси – извън ефир носи артистичен каскет, надува мускулите и гледа с поглед “кво ми говориш, никой освен мен не знае как се четат новини в тая държава”. Под грубия терминаторски имидж се крие една нежна душа, една влюбена готовност да закърпи чорап или да забърка гозба на любимия си. Юкси е пич, но му тежи славата и му трябват 1-2 падания от високо, че да се освести.

4. Лиляна Бързева – от супершоу “БУМ” по телевизия Евроком България. Тая телевизия е толкова заспала, че на сайта им още стои коледния банер, обаче ми е жал за момичето, кибичи там и мъчи някаква мудна телеигра вместо да си намери нормална работа – я офис мениджър, я брокер на недвижими имоти.

5. Коцето – наказателна номинация народният любимец и бъдещ президент, който само се излага в ампоато си на водещ. Не му отива да чете реплики и да дирижира предаване, неговият талант е да руши системата като импровизира “на контра”. “Караокето” е слабо, ще падне от ефир и нещата ще си дойдат на мястото скоро.

You may also like...

10 Responses

 1. cx says:

  0. Слави Трифонов
  2. Маргарита Михнева
  3. Иво Танев
  4. Симеон Колев
  5. Румен Луканов
  6. Ани Салич
  7. Гала
  8. Зара
  9. Раши
  10. Къци

  топ50 е по-удобно :Д

 2. Filip says:

  Яяяя! Кака Лили и Зарчето да не ги барате! 🙂

 3. A Tech Blog says:

  И двамата сте забравили ДРАГО 🙂

 4. cybercrackerbg says:

  Ех, че готин коментар – на място и в десетката. Прибавям към списъка Марта Вачкова, Миглена Ангелова и Безцица Кирилова с нейното предаване “За животните с любов”.

 5. Bruce Wayne says:

  Зарчето е наш човек, щом горе в хедъра я има. Михневата не знам по кое кабелно радио я дават, а Драго сам по себе си е културна институция 🙂

 6. Albinos says:

  Е ето и моя топ 5
  Офф тези не мога да ги дишам, навсякъде се вредят, на всяка манджа – мерудия са:
  № 1. Славито – гологлавото и дългото дръвце 🙁
  № 2. Венета Райкова – тъпа та дрънка
  № 3. Марта Квачкова – кококооооко
  № 4. Гала – тв. блеещата коза -мееее
  № 5. Иван и Андрей от СблъсАк – клоуни от долна класа – пляс пляс ….. водно колИло
  Добре че къцито се махна че тоя още повече не се дишаше, а на Албена Вулева бих й спретнал публична инквизиция:)

 7. Anonymous says:

  май така като гледам съвсем разбираемо и никак неслучайно гологлавия идол на българския селянин не присъства в класацията на автора……дали защото му е таен фен …..един господ знае …..

 8. Bruce Wayne says:

  на “гологлавия идол на българския селянин” съм му пусветил съвсем отделна статия и е безпредметно да му давам да оглави още една класация в кариерата си 😉

  чети преди да коментираш

 9. Anonymous says:

  добре ,

  пУсвещавай му време и внимание и за напред 🙂

 10. Bruce Wayne says:

  ще имам го имам предвид заедно с всичките му шООта… щом се застъпваш за него няма как

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *