Арестуваха собственика на ArenaBG

пише Дневник днес.

“Според Илона Кръстенякова от Върховната касационна прокуратура делата срещу нарушителите на интелектуалната собственост ще се разглеждат с еднакъв приоритет заедно с делата за пране на пари и други тежки криминални престъпления.”

Ура за Явор, ура за Колев. Разбихте мафията с един замах, сега американските братушки ще ви потупат и ще ви дадат кокал. Направо медал, как добре браните непотърсените им частни корпоративни интереси, няма да се оплакват от нас в Конгреса и особено понеже сме съюзници в Ирак, ще обещаят да ни пазят от общия идеологически враг – ТЕРОРЪТ.

Не ви ли стана ясно, след толкова семинари, че войната е партизанска и няма начин да я спечелите. Приберете един невинен на топло, 10 потребителя ще регистрират 10 нови тракъра в 10 бананови републики. Смешни ставате, като гоните компютърджиите с неадекватните си прекопирани закони, по-добре отидете по селата да пазите казаните, някоя баба да не свари ракия без касова бележка.

П.С.: СуперБойко, сега е момента бате, слез от кметството и спаси горките интернет потребители. Ще спечелиш де що избори има натам.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *