АРЕНА за барети и културни дейци

Замунда беше една държава от приказките. Всички говореха български и бяха скоростно свързани помежду си. Добри и великодушни, никой нямаше да откаже да сийдне карате филм от 80-те или вчерашния Биг Брадър. Хубавите неща бяха лесни за намиране. Един слънчев ден дойде той, пиратският кораб. Капитанът му Колев беше безпощаден, а главорезите му бяха нашмъркани като за Метрополис. Размахваха някакъв списък 301 и вилняха докато не остана камък върху камък, релийз върху релийз. Конфискуваха рибарските въдици на хората и обещаха да ги върнат след 300 луни. Не намриха златото, за което бяха дошли, а само банани, но заплашиха, че пак ще се върнат. Замунда опустя.

Сблъсък на култури, сблъсък на поколения

Това е същината на “торент проблема”. Технологиите променят начина на живот, а хората над 40 упортстват да се адаптират, което си е тяхно право. Баща ми ще си купи аудио диск, защото знае, че музиката се продава на плоча/касета/диск и би предпочел да плаща, вместо да отдели 15 минути да се научи да работи с mp3 плеър, където Бийтълс и Джо Кокър ще му запеят веднага и безплатно.

още>>

You may also like...

2 Responses

  1. Anonymous says:

    Безплатен обяд няма! Sorry

  2. Online tv says:

    За сега е все още безплатен. Обаче напоследък акциите за защита на авторското право станаха много по – чести. Смешно е обаче когато примерно като в случая с читанка ги наричат организирана престъпна група

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *