Що е блогване в .doc формат и има ли то почва у нас

Покрай евроизборите получавам свеж политически спам от office@novadesnica.org и iniciativi@msds.bg (мерси много, и на вас да ви таковам таковата) и видях тази креативна употреба на думата “блог”, до сега на това нещо му викахме “доклад за събитията и благодаря на USA за кебапчетата”. Самият текст е суховато-позитивен и ще цитирам само тържествения финал:

“Двата дни и половина отминаха като миг, но съм убеден, че ще дадат началото на много позитивни действия. Идеите и обсъденото в тази чудесна атмосфера, ще се пренесат в офиса и с помощта на същите онези телефони, компютри, принтери и най – вече с помощта на отпочинали хора, ще се превърнат в ползотворни дела. А отпочиналите хора, пак ще се върнат в мелницата на работното си ежедневие и ще генерират нови идеи, които после да обсъдят с другите на следващия работен семинар. Ще остане и хубавия спомен от преживяното. И надеждата – следващия да е по – скоро. А дотогава, ще поработим. Довиждане, колеги. И… до скоро. ”

Все едно Демокрацията въобще не е идвала, а събитието е било “Асамблея на мира”. За какви “нови идеи” говори тая, всички партии са затънали до веждите в корупция и клиентелизъм.

You may also like...

4 Responses

 1. dzver says:

  Мда, сайтът им е тъп, но за тази сметка некадърен.

 2. vladimir says:

  comic new sans, times new roman, caps lock……… teh horror!!

  a “Пол. ресурси”, дали е “Полови ресурси”?

 3. Kiril says:

  Покрай избори получавам ортикария от политика. Репорт-нах си спама в spamcop.net, дано ги блекнистнат вовеки.

 4. cybercrackerbg says:

  И аз го получих вчера, но го запратих директно в кофата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *