Топ 3 на противните бой-групи

Я да проверим кой е решил да направи малка гадна балканска имитацийка на East17 и NKOB 20 години по-късно и да изкара малко парички? Тия поп формации само напомнят за училищните празници, където примерно 4 момичета от “Е” клас са се преоблекли като “Спайс гърлс” и изпълняват “Wannabe” на плейбек.

#1: 032

Не, няма да звъним на Баба в Пловдив, има време до Коледа. “Идеята на Атанас Янкулов да създаде българска boy банда по западен образец не е от днес, но през годините опитите се провалят. Този път той вижда изключителна възможност. Млади момчета, с невероятни гласови възможности и сценично присъствие. След като се свързва с един от тях и го кани на разговор с изненада разбира, че те се познават.”

Предимства: имат монголо-китаец и негър, мязащ на Снуп Дог.
Недостатъци: нямат спонсори, Хотел “Табанов”-Балчик е скръндза

#2: Групата

“Трупата” са най-коравите смешници, рожба на сп. Блясък и Нескафе. Живото доказателсто, че не всичко, което лети, се яде. Членовете ги подбраха с конкурс и гласуване на страниците на слисанието, после имаше нещо “изпратете текст за песен”.

#3: Ice Cream

Доста кофти брандирани с това име, инфантилно и неразличимо. Освен да са искали да стават рекламни лица на “Делта”. “Сладоледите” са на същата бой-схема, но са повече хип-хоп, дори леко загангстеряват.

специално участие: Ъп-даун

Титанична бой група от началото на 90-те. В шоубизнеса остана лицето на групата – Люси, който захвърли лигавите балади и се преориентира към водещ в телевизия “Планета”, а сега е почти добър режисьор и чат-пат се пуска за изпълнител, последната му песен “Младоженец” е мега гадна. Преди време видях на “Иван Асен” един супер дебел мъж да си ремонтира мерцедеса (тип “пура”), то се оказа, че това било Люси. И двамата сме “бременни в 6-тия месец”, но ако ни пуснат на 100 метра, аз ще ги прибягам за 3 минути, а той за 10 🙂 Нито помен от спортното му излъчване в “нагоре-надолу”.

You may also like...

2 Responses

  1. Albinos says:

    Сладоледите са хип хопъри и не правят лоша и лигава музика…
    Преди година издадоха готино парче наречено Завинаги Заедно

    http://www.vbox7.com/play:fda1c532

  2. Bruce Wayne says:

    малко лигави ми идват…. а и истинските гангстери не се обичат с такива парадни еднакви дрешки 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *