Истината за медиците?

Извадка от интересен коментар при Мишел, на който никой не обръща особено внимание. Авторката, Ружа Братанова, получава трибуна при Ангел и по мое мнение е по-вероятно Столетницата да лъже нас в продължение на 8 години, отколкото Ружа да си измисля чак такива филми, с които да си защити името и честта. Благодарение и “компютърите” на бял свят излизат толкова далавери, че на паразитните бизнесмени във властта свят ще им се завие. Едно е накараш 3-4 телевизии да се самоцензурират, съвсем друго – стотина анонимни сайта. Есть Интернет, ЕСТЬ проблема.

И от нямането си сега ще плаща милиарди и не се лъжете,че става дума за бг медици,защото Кристияна и Здравко не са медици/тя кафеджийка на министъра на здравето д-р Саад ал Амруни в офиса на административната сграда на министерството на здравето,а съпругът й от 22г бачкатор в южно-корейска строителна фирма,мошеник и далавераджия.Същият този дипломиран лекар-педиатър,който отдавна е изгубил правата си на такъв,/поради неупражняване на професията по-вече от 5г/ в момента с висящи,неприкючили дела в Либийската прокуратура е назначен като градинар на циментения тротоар в Бг посолство и ката ден раздава интервюта за радиа и телевизии по телефона от посолството за сметка на бг данъкоплатец!?Как и защо ли криминално проявено лице се назначава в структурите на Външно министерство?
В едно интервю по ТВ”СКАТ”майката на Кристияна преди време на въпрос на зрител,който я запита “с каква фирма е заминала дъщеря й на работа в Либия,частна или държавна?”тя оттовори:”Не знам по каква линия замина.И други са ме питали.Знам само,че преди да тръгне у дома на кафе почти всеки ден идеше Румен Петков”.

Да,същият Румен Петков,известен напоследък с миналите си подвизи в Плевен като “пикаещият във фонтани”,а на Великотърновската прокуратура като гарант на кредитните милионери в Северна България,настоящ министър на Вътрешните работи.

С медик се титулува висш мед.персонал,какъвто няма в това дело,но това не попречи на бг управници в “грижата” си към криминалните престъпници Кристияна и Здравко,които притуриха в кюпа на сестрите,за да ги измъкнат на гърба си и зад кампанията”Не сте сами” да прикрият далаверите на бг господа с бели якички и куфарчета с парички ограбването и довеждането до изкуствен фалит на бг печеливши предприята в Либия,в последствие изкупени от частни лица.

Концерти,песни,байраци,трикольорни лентички с форма на бесилки с ужасният намек,че могат да бъдат заменени с жалейки баламосваха бг народ,за да притъпят мисълта и изострят емоциите и да не забележи как “потънаха”,но не в пясъците на Сахара 20 милиарда от изгубеното право на нефтените концесии,външният дълг на Либия към България и милиони народна пара,отработена от бащите ни в пек,гибли и гурбет.Къде са тези пари сега?Далавера,наречена”Не сте сами”,която беше разтегляна като локум винаги предизборно.Тези,които следят блога ти знаят,но нищо не могат да направят,защото мълчат.Те дори не подкрепят колегата си Николай-охранителя,който има доблестта да каже нелицеприятна истина за “нравите”на ведомството и министъра.Казва момчето,но на кого го казва? На агент Гоце.

You may also like...

6 Responses

 1. Магдалина says:

  В началото някои говореха за далавери с кръвна плазма, но после всичко утихна.
  Всичко това прилича на една огромна манипулация.

 2. NedkoIvanov says:

  само това се надявах да не се случва…
  10х че писа, че така и нямаше да разбера…

 3. ecloga says:

  Не само е скъпа манипулация, ами е много скъпа манипулация и това се знае, но как да го изнесат в пресата 🙂

 4. roujkabg says:

  С изненада откривам една от статиите си,ако изобщо могат да бъдат наречени така.
  Писани са Либия,където работех от 1991г до края на юли 2007г. По професия съм мед.сестра.Подписвам се със собствено и бащино име.Тези,които ми повярваха и ме подкрепяха-благодаря.Сещате се как съм се чувствала като сама птичка,особено когато открих,че името ми е в Гугъл и там прочетох следното:Ружа Братанова,някоя си,която се казва или подписва така,която ПРЕЧЕШЕ на кампанията”Не сте сами”.Колко попречих на тая далавера то се видя.Ама поне получих истински комплимент,че съм се опитала да попреча 🙂
  Честита Ви нова година и хубав сняг!

 5. roujkabg says:

  Какво стана с обещанията на финансовият министър Орешарски и външният министър Калфин да дадат “пълен отчет за всяка похарчена стотинка по “делото на медиците”

  Какво стана с разпитите на “медиците”? До сега съм прочела материал, който уведомява за разпитите на две от сестрите.
  А останалите “медици ” ?

  Какво стана със заведеното дело срещу “мъчителите”. Полковник Джума Мешри обяви в медиите, че ако бъде призован пред български съд ще се яви.
  Призоваван ли е, не е ли и ако не е защо?

  Главният прокурор обеща публично чрез медиите, че ще внесе светлина по това дело пред бг общественост.

  Според мен тия тримата трябва да се отчетат пред българският парламент, който охотливо отпускаше милиони евра за хонорари, пътни разноски, туристически воаяжи на цели тумби делегации от експерти, преводачи, адвокати, журналисти и роднини.

  Българското правителство трябва да каже каква е съдбата на българските нефтени концесии в Либия. Кой и как ги прилапа?
  Чия собственост са сега, има ли виновни и кой поема отговорност за загубата им.

  Кой плаща си знаем, както обикновено ние, но някой да си направи труд поне да ни обясни защо платихме и колко?

  Докато не получа смислени отговори на тези и други въпроси ще продължавам да смятам, че това т.нар. “дело на медиците” е далаверата на десетилетието.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *