50-те най-провокативни снимки на списание "Едно"

Само толкова ли бе? От 50 има 15-20 силни снимки, главно познати класики на Нютън, Олаф, Лашапел… Провокативността се изчерпва с няколко близки плана на путки и мъже от всички раси по бадамарки. Изненадващо се присетих, че в това списание работят доста “меки китки”. Що нямат смелост да си направят едно лайфстайл списание само за гейове, ами се прикриват под някакакви метросексуални и фешънкултурни ямурлуци?

You may also like...

10 Responses

 1. Emin Bei says:

  Според мен хубаво лайфстайл или въобще хубаво списание за мъже се прави трудно.

  А за 1, за да може за да го продават и на рекламодатели жени. В крайна сметка списанията се правят не заради аудиторията а за да се вземат парите на рекламодателите.

 2. Bruce Wayne says:

  “списанията се правят не заради аудиторията, а за да се вземат парите на рекламодателите”

  точно така е. но рекламодателите тук са прости и лесно дават пари за нищо 🙂

 3. voxy says:

  ебаси коментарите!!!
  почти всички списания в България са насочена към определена целева група, и това им дава възможност да печелят

 4. Emin Bei says:

  Абе не е точно така. Рекламодателите са микс от реклами агенции (различно мотивация отношение и компетентност) отнесени (в повечето случай чавки) маркетингови мениджъри с бюджети за харчене и разни такива дето искат да им се пусне фактура за 20000 долара и дадат 10000 лева.

  И всичките тези си имат канал или так както се нарича (далече съм от този бизнес доста всичко което пиша е от частични собствени наблюдения) луксозен принт…

 5. Bruce Wayne says:

  няма точни данни за пазара на реклама, тиражите и ЕФЕКТА от една двойна страница в Максим в замяна на същата в Блясък примерно

  мътна вода и силно некомпетентни, отблъскващи рибари с доброто самочувстие на рекламни акули 🙂

  отделно и самите фирми мислят рекламата за вятър работа и назначават там любовницата на шефа

 6. Emin Bei says:

  списанията казват че продават толкова, колкото печатат. после прилагат разни изследвания за аудиториите и тн.

  къде се пресича реалността и данните из за тиражи и таргетирана аудитория сами се сещате, че точката е или в Белово където изкупуват хахартията от неподадените бройки или в Син Сити…

 7. voxy says:

  рекламодателите не са чак толкова глупави за колкото ги взимате, всъщност според мен парите си хвърлят на вятъра преди всичко тези с тв-рекламите, които са ужасно скъпи в сравнение с останалите възможности за реклама, а интернет-рекламата все още силно подценена.

 8. Albinos says:

  Повечето бг списания за лайфстайл си приличат и не предлагат нищо интересно и провокативно. Списание едно ми беше интересно в началото, когато пишеше все още Ина Григорова.Заглавието на списание Едно и темите му ги намирам за унисекс. Унисекса отдавна не е на мода, пък и не е интересен. Защо просто не се ориентират към определена аудитория – към тази на мъжете или към тази на жените.Така по средата и баба знае.

 9. Све says:

  Хм, за да има лайфстайл списания тряя да има някой дето да отбира малко от стайл :)А както знаем у нас такива трудно се намират!

 10. Emin Bei says:

  🙂 да но пък имаме бая life разбирачи

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *