Всичко на 1 корица

МАКСимално добрата корица, побираща в едно А4 половината мечти на залетия от язовири българин: яхтичка и синеока певачка с напращял силикон и готова за подвизи. И то монахиня, мъжествено тръгнала за нещо мръсно. А ако носеше чиния с кебапчета и две бири… щеше да е направо божествено. Гледай народе, кога си случвал Камелия с гащи.

От МАХ добре са си написали домашното и този месец побеждават FHM където Мара Отварачката виси като порция постни сърми. Технически е доста изпипана снимката, отзад е подсветена в синьо и на пръв поглед залепва за морския пейзаж. Интересно кога ще им свършат певачките и ще почнат да ги повтарят, те и сега са принудени пускат по някоя и от “Б” групата – Теодора, Джина Стоева (русенската щангистка ще я опознаем доста в новия Сървайвър), май и Маргото.

You may also like...

2 Responses

  1. Борислав Борисов says:

    Сякаш гледам американско софт-порно списание от 1998 г. (там ги продават обаче с черен бланк върху найлоновата опаковка, тука ги навират в очите на децата…) В цялата композиция на тази страница липсва само едно – националния флаг.

  2. Ivan says:

    Е, те “Max” с Камелия вече повтарят…:):)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *