34 сантиметра в действие

В топ 10 на Замундата има някава документалка “Нaй-големия пенис в света”. Торентът е преглеждан 109 000 пъти и е събрал скромните 372 коментара. Някои от които доста интересни:

от мъж:

И колкото на някои да не им се вярва, точно този торент е като магнит за подрастващите. Които след края на филма, неизбежно ще тръгнат да се комплексират поради информативното си неведение, затова ето ви средни статистически стойности (да, вие дето ги знаете си трайте, пиша ги за всички, които ще ги прочетат за първи път) Мъжки полов орган – малък размер 12-14 см., среден 14-16 см., голям 16-18 см. Всеки размер под или над тези стойности се счита за аномалия.;-)

от жена:

Сега ще прочетете едно женско мнение. Искам да ви кажа някои неща и се надявам да ви влязат в мъжките главици.

Първо трябва да отбележа, че това е научно-популярен филм, пише си. Той не е направен за лакоми жени, а точно за мъже, които се комплексират, че им е 20 сантиметра. Е, направен е и за жени, които си въобразяват, че ще получат удоволствие /освен болка/ с наистина голям пенис. И не ми е ясно защо всички негодувате, че бил просташки. Филмът не е просташки. Всъщност не съм го гледала, но най-вероятно човекът разказва за минусите на огромния пенис – нито е порно, нито може да се мастурбира на него.
Много сте лицемерни да казвате, че това е просташко, а торентът по-долу в класацията “Снимки на момичета” не е просташки…100% в него има голи гърди и дупета. Но бидейки мъже, това е нещо нормално за вас. Хващам се на бас, че ако някоя жена с големи гърди разказваше за проблемите, които има с големите си гърди, коментарите от мъжкото съсловие въобще янмаше да са такива. И нямаше да е просташко.

А за размера…не съм била с много мъже, но не съм забелязала на някой от тях да е малък. Има незадоволени жени заради некадърност, но заради големината на пениса не вярвам да има. Разбира се, ако е 6 сантиметра…ще бъде трудно, но пък ако си анмери жена с доста плитка вагина, ще имат перфектен полов живот. А за тези, които каза, че само вагина на крава ще го побере – тъп ли си, шегуваше ли се…не знам, но кой е казал, че трябва да влезе целия? Често нормални пениси не влизат целите или жените ги боли много, ако влезе целия…та този ли ще влезе 😀

В заключение на темата за размера…ако е голям, наистина голям, е интересно за жените…приятно е да го хванеш, но за нищо друго не става. Не се лъжете от порното, защото там има много мъже с огромни пениси /а и доста негри/ – нормалните жени, чиито вагини не могат да поберат по 3, са задоволени и с нормални пениси. Един познат е надарен и някаква девойка му казала следното: “Ти…искаш да ме ебеш…с това?” и си тръгнала. Не е приятно. 🙂

от мъж:

Жените веднъж задоволили любопитството си по един или друг наачин, относно размера на мъжкото достойнство, което ще им доставя удоволствие, в повечето случаи си предпочитат съвсем нормални партньори. Влезте в един секс шоп, ако размер от 30-40 цм. доставяше ненормално удоволствие на жените, щеше да е пълно само с такива вибратори.

Като цяло явно темата вълнува , хора с малък или почти никакъв сексуален опит.За останалите, които нямат комплекси относно размера на сексуалния си орган е като научно-популярен филм.

You may also like...

6 Responses

 1. Боян Юруков says:

  Това и аз го гледах. Хубаво е да се разчупи митът. Аз знам, че над определен размер момичетата ги боли и цялата идея се губи. Въобще няма да ти се навият.

 2. dzver says:

  сигурно е лична трагедия да не можеш да си го вкараш и до средата, даже в най-подходящата партньорка.

 3. Борислав Борисов says:

  Фолклористи твърдят, че през Средновековието в някои български общини кметът е избиран по показателя дължина на фалоса. И докато това има обяснение чрез езическите фалически култове, то за съвременната българска мания по размерите обясненията са само по Фройд.

 4. Емил Попов says:

  Доколкото съм чувал, G-точката на жените се намира на 7-8 сантиметра навътре във вагината. Така че дори и хората, окачествени като “хора с малки пениси” биха могли да задоволят всяка жена.

 5. Bruce Wayne says:

  @dzver: героите на филма общо взето се оплакват, че не могат да си намерят жени…

 6. radoslav says:

  pokaji

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *