Как да напълним страниците

или Особености на пошлия PR

Някои изречения ги преразказват. Това е изводът от сравнението на оригиналния e-mail и тази статия от Монитор. “ВИП комюникейшънс” или от сорта се казва агенцията, която може да се познае винаги по характерните поетични епитети 🙂 Пожелавам им да ги чука Сесил, вместо да им плаща. Сесил май е трав, поне на такова прилича 🙂

Публикувано в Монитор:

Българската Моника Белучи, или иначе казано Венета Харизанова, ще дебютира като тв водеща идния месец. Красавицата, чиято моделска кариера се разви шеметно по подиумите на Ботуша, ще води собствена рубрика в новото еротично ток шоу на “7 дни тв” – “цвят на нощ”.

Отделените минутки слава на малкия екран за нея ще минават под името Erogance News и ще бъдат подкрепени от едноименния еротичен сайт. Рубриката ще представя най-горещите новини за възрастни по света и у нас, гарнирани с видео и солиден снимков материал. От екипа на предаването, чиято основна водеща е Светлана Терзиева-Сесил, не издават(??) дали красавицата ще подкрепи инфо-обзорът си с адекватна визия (т.е, дрехи, за които не е стигнал платът).

Превръщайки се в едно от емблематичните лица за италианския моден свят, Венета е получавала многократно предложения за реализация в някой от местните канали. В интервю за “Монитор” преди време тя спомена, че е отказвала, защото там се търсели основно асистентки, чиято роля била на усмихващ се, танцуващ аксесоар.

Освен, че е сред най-популярните български имена на световния моден подиум, ослепителната г-ца Харизанова “наследи” Ева Херцигова като рекламно лице на култова италианска марка очила. Към момента тя все още е единствената нашенка, украсила два пъти корицата на “Максим” в страната на пицата и класното вино.

“Цвят на нощ” ще стартира през ноември и ще се излъчва всяка събота между 23.00 ч. и 24.00 ч. В звездния отбор ко водещи присъства и името на Митьо Крика, на чиито крехки плещи пада рубриката “Първичен инстинкт” (тя включва демонстрация на еротични масажи и интервюта “само по бельо с едни от най-разкрепостените дами в България”).”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *