В началото беше…

Петре, да си имаме уважението, VIP Communications и ProFile на Наско Лазаров не са едно и също нещо. Всеки от тях самостоятелно оре рекламната нива и разширява спектъра на понятието “идиот”.

наско лазаров конлултант PR и идиот

Лицето Наско Лазаров и част от неговото изкуство:

idiot.jpg

Стъклена чаша украси косите на манекенката по време на изложението на Стъклен свят в НДК

“Идеята за нестандартната прическа дойде много спонтанно. Обсъждахме чашите на Стъклен свят и се досетихме, че никой никога не е вграждал чаша в коса”, разказа пред медиите PR-ът на събитието Наско Лазаров.

Интересното коафьорско решение се родило докато организаторите се удивлявали на способността на кристалните чаши да не се чупят. Причината за това е, че те са обогатени с магнезий, който заздравява стъклото и му придава здравина и издръжливост.

You may also like...

3 Responses

  1. Longanlon says:

    Бе май ги обединява участието на тая от Нощен труд…

  2. Mony says:

    Апропо в кристала има олово(~24%), точно този химичен елемент и метал прави стъклото тежко и му придава не здравина а еластичност(за по-несхватливите – стъклото не става на ластик!) и характерния звук ..!! А магнезия е съвсем друг филм.

  1. December 11, 2008

    […] да бъда включен в списъка за побой. Многократно съм писал за агенцията и съм цитирал нейни произведения, какво като не ме […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *