Народът срещу Буболина

“Разглеждах внимателно снимките – и теб и близките ти. Цигани ли сте? Ако е така – възхищавам ти се на това откъде си излязла и какво си постигнала, защото циганка да пробие в централен вестник не се случва всеки ден. ако си циганка – разбираема е и радостта за петте звезди. Пожелавам ти на следващата Коледа да ти подарят и някоя книга. Четенето издига интелектуално.”

буболина

Коментарите в блога на Буболина яко разсмиват 🙂 Явно анонимните интенет алкохолици не могат да й простят, че е леко проста, но пък хубавка и е успяла да хване за “шлифера” плебей-боят Жоро Неделчев.

Има и отразена завист към него, защото служебно е заобграден от тълпа путки, които само чакат да скокнат в Лексус-а на изплащане 🙂 Доста примитивна завист, защото лесните връзки омръзват лесно, манекенките стават само на картинка, а хубавите жени имат своите хубави проблеми и вътрешни противоречия, с които за норматив да ти очернят деня.

You may also like...

8 Responses

 1. tataf says:

  ” Най-добрата новина за годината е че завърших училище (невероятно но все пак успях) и повярвайте ми грам не ми липсва. Оставам с най-добри чувства към него разбира се, но няма сила на земята, която да ме накара да се върна в гимназията. Това си е чисто хабене на време и енергия, които могат да се използват за много други полезни неща.”

  ей тва най ме зарадва!

 2. ceo1 says:

  nice.
  най-обичаме псевдо super stars.

 3. petrov says:

  Таз бубулинка нищо не е. Чеки, чеки само аз да си направа прическата на кичури и да си затъкна дънкито у обущата и ше видите вий суперстар.

 4. Longanlon says:

  всъщност буболина никак не е проста, но в блога си пише само за чалгарски разпивки, което създава подобно впечатление…

 5. бате, не се хващай на играта… тоя Жоро добре, че не е отворил коментарите та блога си, че ще счупе ипресиометъра

 6. Докато беше в “Playboy” се правеше на главен редактор, а сега се прави на плейбой. Да вземе да си коригира носа, че е много кофти. А пък мацката е безлична…

 7. Миглен says:

  Това че Цукето пише предимно за купони, лайфстайл и за разни емоционални вълнения хич не я правят проста. Та тя е едно младо и интелигентно момиче на което просто доста или завиждат или им се иска нещо, та толкова я нагрубяват в блога и. Аз винаги изчаквам няколко дни след като напише нещо да се посмея на малоумните коментари, но вече съм свикнал като част от групата на Инвестор там да се събират много хейтъри, както и във ДнесБГ така и навсякъде във БлогБГ бъка от злофили.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *