Устите в космоса!

устата космонафт

Hip-hop_ot_Rodopite.doc съобщава:

“Устата пуска най-новата си песен “Пустоно лудо и младо”, вдъхвайки нов живот на една от най-популярните родопски песни, попила духа и традициите на народа ни.Рап версията на “Пустоно лудо и младо” е звукова плетеница от чистите фолклорни мотиви на родопската песен и мелодика, романтиката на балканския дух и съвременния хип-хоп ритъм.

….

Идеята за съчетание на традиция и ново време в парчето “Пустоно лудо и младо” се прехвърля и във видеото. Снимачната площадка събира на едно място живата легенда ГЕОРГИ КАЛОЯНЧЕВ и звездата на новото поколение Устата.Великия актьор приема ексклузивната си роля във видеото по лична покана на самия изпълнител, на когото е голям фен.И за да бъде още по-невероятна и незабравима тяхната среща, двамата предприемат лунно пътешествие като космонавти, макар и само за снимките на клипа, дело на режисьора Николай Нанков.Този път, Устата ни подготвя за незабравим полет в космоса, неузнаваем, облечен в истински скафандър, както самия Калоянчев в една от последните си постановки “Космонавт” от 2005г.Изпълнителят ни праща на пътешествие във времето, за да преоткрием любовта, красотата на музиката и смисъла на живота.”

устата и георги калоянчев

По друга информация Калата “се продал” на Устата за 500 лева, което предизвикало гневни подмятания в артистичните среди.

Устата/Краката е много свестен в сравнение с останалите “комерсиални звезди”, пък и беше от първите раперисти в България. Яко сценографска фантазия и размах се искат, за да събереш Каската с надпис “НРБ” и Калоянчев в един клип, дано резултът да е приличен. Устатия ми се вдигна в очите, откакто спря да приказва, че са гаджета с Азис, освен това е от Стара Загора и сме се женили в един и същи ресторант, почти се класира за наш човек 🙂

ustata_snimki.jpg

ustat_photo.jpg

Явно не само ние, пишман-фотографите, ползваме шипки за пране с оризова хартия вместо софтбокс 🙂

You may also like...

10 Responses

 1. DESi says:

  Това на врата му трябва да е отливка от собствената му уста ли? Хахаха

 2. joro says:

  устата е пич!
  е първите му песни са най добре, но важното е че продължава да прави (хип хоп) музика….
  а и да кажа че си много пъргав с пейнта, страшен шрифта вкара хехе 🙂 ако ще издребняваме – на първата снимка там с планетата, фото тапета се е разлепил солидно ; )

 3. zazie says:

  не мога да му гледам гримосаната мутра:D

 4. В коментара липсва присъщия ти сарказъм, което ме кара да мисля, че Устата е спечелил фен в твое лице.

 5. Katz says:

  Или някаква измама,
  или съм видял на кея…

  ..а устата ми изчезна
  в космическата бездна.

 6. niks says:

  нееееееее!!!!

  нали не твърдиш, че всеки, който се е оженил в същия ресторант е пич… или пък, че това, което г-н Уста прави, е хип-хоп?!
  моля те, кажи, че не го твърдиш…

 7. nname says:

  над 1000 души са се изпоженили в Лебеда за последните няколко години…

  неговото не знам точно какво е, от различни стилове краде и всичко е опити да дрънне някой хит…

 8. Не ни стигаше чалгата, ами сега и това!

 9. sisa says:

  ustata e moi vtori bratovched i si go obichkam mnogo

 1. March 17, 2008

  […] чорапи и празен хип-хоп монолог се преплитат в така рекламирания клип на Устата. На мен този кавър не ми дава нищо, но за […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *