Пролет-лято 2008

moreto.jpg
Авторът се радва на водата като циганче в баничарница

Кратки впечатления от тазгодишното градско пре-море във Варна

Курортът се оказа празен от тълпите туристи, които ги имаше едно време. Никакви елементи по джапанки, мъкнещи чадъри и надуваеми дюшеци. Може би са се изтровили от кристално чистата морска вода. Паркирането в Гръцката махала не е задачка за чужденци, после 2 дни си търсиш колата. “Валентината” е станала New Yorker, значи, според геополитическата логика, след 10 години ще се казва “Мау Дзе Дун Шопинг”. Забелязах и една позната софийска физиономия – на лудата бабичка, дето обикаля около “Кристал”, рисува портрети и гадае по тях срещу 5 лева. Притесняваше хората в една пицария.

Силиконът вече не е оръжие само на застаряващите мутреси, които се разкрасяват, за да останат в “оркестъра” и да запазят правото да карат стария джип на мъжа си. Стройни момичета на 19 с по 250 кубика силикон… отврат, то не прилича на човек вече. Купуват си нови цици все едно си купуват нова кола… не ми се мисли до 35 колко пъти ще са лягали под ножа. (пък то си е опасно, ако се оперираш 5 пъти във ВМА със сигурност ще умреш от инфекция)

Татусите са навсякъде, по жени, мъже и кучета, и преобладаващо крещящи “ПРИТЕЖАТЕЛЯТ МИ НЯМА НИКАКЪВ ВКУС”. Йероглифи, гарги и детски личица се преплитат и мацат с повод и без повод, колкото повече, толкова по-добре. Варненските татуисти определено работят по-грозни модели от софийските, или самите клиенти са по-прости и забиват пръст в най-ужасното в каталога. Естетическата полиция трябва да се намеси, преди втория град в България да се е превърнал в странно татуирано племе! ДЖ Дамян и Теди Жоржо трябва да се бият с дъска на площада за подбудителство към профанизъм 🙂

You may also like...

2 Responses

  1. lawyer.bg says:

    аз нали за тва избягах оттам 🙂

  2. Katz says:

    Ужас 😆

    Да видим какво ще открия аз след, живот и здраве, месец и половина.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *