Спортен Анцунг VS Официален Анцунг

antzuk.JPG

Отварям тази тема защото анцузите са една от любимите ми дрехи. Общо взето има два типа анцузи – спортни и спортно-елегантни. Има някой анцузи, които са вечерни например и се носят само с обувки, но за тях ще стане дума по-нататък.

От спортните ми харесват Евроспорт. Предпочитам шушляка като материя издържала теста на времето. Шушляков анцунг на България например е супер удобно средство за носене ако си излезнал с Голфа в събота следобяд да се разходиш из центъра. Анцуга се връзва страшно с модерните ми очила. Имам и още един шушляк, който е на 14 години и с него си шетам в къщи, щото не е за пред хора. Но го слагам когато играем с комшиите на карти, защото много връзва тоя шушляк. Най-малко пеесе на врътка.

От официалните анцузи фаворит е НАЙК анцунг на Ювентус. Този анцунг се съчетава великолепно с лачени обувки с висок ток! За тези лаици, които не са виждали никога анцунг на ювентус ще кажа само че е черен и пише със златисти букви и на гърба има емблемата. С този анцунг съм свалил и съответно обезчестил значително количество руски гимназистки от летни лагери по морето. Анцуга е пичелов!

Друг класически модел е червен Адидас с три ленти отстрани и с няколко размера по-малък. Подобен анцунг се носи с високи маратонки Конверс – Ол Стар Чък Тейлър.
Да ви кажа, днеска си вървя по улицата и гледам едни страшни очила. Приличат на бъбреци ама не съвсем едни такива големи, СУПЕР ФЕЙШЪН заклевам се. И ми остана погледа в тая витрина и си мисля, леле тия сега ше са някакви маркови супер скъпи. Влизам в магазина питам продавача колко струват ей тия очила от витрината. Човека разправя – Това е маска за гмуркане било. В червило с такива очила ще си много вървежен, не знам защо тоя така се очуди. Според мен очилата трябва да са с такава големина – като маска за гмуркане.

дискусията продължава >>

You may also like...

7 Responses

 1. voxy says:

  хяхяхяхя клубовете на дира още имат посещения, и все са си със същия ужасен дизайн

 2. Longanlon says:

  Копеле, израстнал съм в Плевен – раят на анцузите. Там анцузи ползват за пижами, всекидневно облекло, спортно, че и за официален костюм…

 3. joruel says:

  Само една грешчица – думата е “анцуг”. Идва от немски – “Anzug”, мъжки костюм. Значи в Плевен вече си имат оправдание 🙂

 4. Machinehead says:

  Тя грешчицата е нарочна 🙂

 5. Genadi says:

  abe brato, kato kopirash pone kazwai otkude wzimash.
  Inache nema problemi.

 6. nname.org says:

  взето е от форума, отдолу има линк към оригинала

 7. дхгсгх says:

  нарочна е друг път .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *