[video] Пазарджик завинаги – Pazardjik Forever

Днес много се радвам, че… не съм от Пазарджик 🙂 Местната музикална гилдия се е изстреляла 25 години назад в миналото и е измъдрила безпардонния хит “Пазардик форева”.

Артистичните достойнства на произведението са близки до едно друго ярко величие на творческата мисъл, полетът на въображението, написан с конкурс и наречен “Завинаги Заедно”. И после – естрадата не била жива.

You may also like...

6 Responses

 1. tataf says:

  интериорът е “рококо минимализъм”, текстът – Булат Окуджава среща Стефан Диомов, прегърнат с Ал Бано и Ромина.
  Майката си трака

 2. gregory says:

  Стилистиката и музицирането кърти, чисти и извозва. Изгледах го до припева, защото ми беше интересно как ще римуват Пазарджик, ама са се измъкнали без римуване (аз само за арпаджик се сетих):)

 3. nesaglasna says:

  Нищо общо с детската чалга “Завинаги заедно”. Текстът е хубав, мелодията – приятна. Подхожда на нашия град.

 4. Albinos says:

  Ухааа… върнах се в детството си. тази песен е готина и ми напомня една предновогодишна програма на БНТ в края на 80-те. куул!

 5. Someone says:

  Айде всички музикални инвалиудчета да си затворят смешните плювалници.Да не би да е модерно да коментираш това,за което си най – малко компетентен а?И искам да питам този който го е качил като не е от пз … аджеба ква е твойта работа да говориш бе негодник…???Бил безпардонен хит — ама го знаят всички нали – дай да чуерм някой твой бе … нали си голямата работа … ебахти плъха 😀 а за другите кво да кажа – еми като не ви харесва – слушайте си чалгиите и не се месете – ама не – той българина е мисиркаджия – трябва да даде мнениея – дори там където ама абсолютно никой не го пита – жалки сте …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *