Мария Силвестър Сталоун

maria-silvestar.jpg

Reuters предава, че кукумявката от “Шоуто на Азис” е корица на текущото сп. Ева. Трудно е да се вникне в логиката на женските списания, но още по-трудно е да се вникне в ежедневните й “хумористични” импровизации. Не знам откъде идва момичето, има вид на пациентка на ВИТИЗ, попила прекалено добре културтрегерската мъдрост и отрано закърмена с творчески напъни.

По принцип се кефя на лудичките хора, но при Мария Силвестър патологията е тежка. В замяна на бръмбарите обаче е убийствено красива, ако не стане за актриса ще я пускаме за манекенка 🙂

П.С.: В коментарите се разбра, че вече е била манекенка, отделно е омъжена с 2 висши образования. Има талант за телевизия, просто трябва да работи нещо по сценарий, а не да обикаля улиците и да се чуди какво да каже на камерата.

You may also like...

9 Responses

 1. Само да отбележа за протокола, Мария Силвестър беше манекенка в ” Ексграунд” няколко години. Ползвал съм я за ревюта и е страхотен модел! Иначе си е луда, ама е готина! Просто е на неподходящо място..

 2. voxy says:

  много ме кефи, засичал съм им екипът докато снимат и на живо е красива, хохохо

 3. Albinos says:

  Мария я познавам от 98-ма година. Участваше в ревюта на Светла Димитрова (Ариес Уникат) и Мира Бъчварова. Жоро Пентаграм добре е казал: луда, ама готина…И определено е на най-неподходящото място, на което е била досега.

 4. GombeTo says:

  Познавам я, и мога да кажа, че е уникална.

  Вярно е била е манекенка, завършила е право и психология (2 висшета!) и не е била пациентка в НАТФИЗ 😉

  Аз пък мисля, че шегите й са доста остроумни, няма дубликат в България с нея.

 5. nname.org says:

  това дето го прави тя в Азис хич не е лесно

  и Иван Ангелов се оказа гола вода на импровизация (без структира която да съботира), и Митето Павлов ако не си помисли майтапите предварително ще омръзне за 5-6 броя

 6. сарагоса says:

  …това е най-хубавата и най-умната жена в БГ ефир. Нямам думи за нея превъзходна е. Може би нашето родно кино да започне да снима истински актриси, а не онези натруфени лигли, които гледаме по принцип, нали!

 7. РИРИ says:

  За протокола – не е завъряила нито право нито психология. Поне за правото съм сигурен защото бяхме колеги в Нов Български Университет и до колкото помня правото го прекъсна още във втори курс. А психологията май в четвърти…та така …Умна но непостоянна….

 8. nname.org says:

  така беше написано за нея, явно малко е преувеличено 🙂

  • Снежанка says:

   Прекрасна е – много я харесвам ! Въобще не ми изглежда луда , а много си е на място момичето ! Умна , забавна и красива – какво повече !!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *