Хванати в Господари

Снощи “Господари на ефира” продължиха темата с мнимото реалити шоу по Диема и направо разцепиха Тупарев и компания. За жалост Неприятномие Мавриков не посмя да се позове на блоговете като източник, а измъмри нещо от рода на “Както си сърфирах попаднах на една кастинг агенция…”. То така се попада на един от 100 000 български сайта в интернет, следобеда като си пишеш репортажа го намираш случайно…

Video@vbox>>>

You may also like...

5 Responses

 1. a says:

  Нещо видеото ли не тръгва или моят телевизор е счупен?

 2. Алекс says:

  Това си мислех и аз, че най-вероятно от блоговете е дошла информацията, но може би не е директно, а чрез анонимен посредник който им е препратил информацията, като сигнал от свое име.

 3. niks says:

  Супер са ми забавни “разследващите” материали на “Господари на ефира”… Примерно тича Мавриков след възрастна циганка в центъра на София, завира й микрофон в лицето и 100 пъти я пита дали има разрешително да продава семки със самодоволство сякаш е хванал натясно шефа на мафията (имаше подобен репортаж, не си го измислям)… Жалка гледка. В случая Магърдич използва предаването, за да си разчиства сметките с конкурентите СИА, които го мачкат на всички възможни фронтове.
  Колкото до “Хванати в изневяра”, то е по лиценз. Следователно се прави така както го правят и в Щатите (вече 8 сезона!). Там обаче никой не се е захванал да ги разобличава. Може би понеже на никой не му пука дали е постановка или не, а тук взе че стана национален въпрос.
  Друг е въпросът, че такъв тип предаване в малката България, където всеки познава всеки (или поне е ебал майка му), няма как да не се провали… И накрая само да отбележа, че нито съм от СИА, нито следя въпросното предаване. Просто явно в момента имам нужда да изразя малко гражданска позиция

 4. It’s all about the moneyz! Прилепът кърти 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *