(Без)опасните новини

В случай че живеете под скалЪ:

Сайтът “Опасните новини” набързо (но временно) бе обезопасен с новата “сопа” на Държавата – агенцията ДАНС, чиято роля и функция вероятно е денонощно да преследва анинимните клеветници, но и паралелно да осуетява преследването на неанонимните спонсори в политиката. Малко работа остана недовършена, но и тя се отхвърли с викове “полиция” и няколко хубави тежки чука, които се стовариха върху главицата на Огнян Стефанов, честен човек, “от кариерата”, който не успя да вникне навреме в термина “путинизация” или просто е нямал нищо общо с въпросния сайт и се е чувствал сигурен.

ognqn_stefanov.PNG

В неофициалния re:TV архив има гостуването му при Бедров отпреди 2 седмици. Това е човекът, който бере душа в болницата и заради който вдигаме патърдия.

Пролетта погребахме Георги Стоев, но там нещата минаха някак по-тихо. Чудя се за 5 месеца дали развихме повече демокрация или Жоро ни беше някак далечен, омърсен от контакта с мутрите и още приживе обречен на смърт – сам и забравен.

Ако имах някаква суперсила може би щях да ги разменя – Георги в реанимация, а Огнян в гробищата, но добре, че не съм Господ 🙂

You may also like...

3 Responses

  1. ju says:

    Защо ще ги разменяш?

  2. nname.org says:

    предпочитам хората тип “черна овца” пред тези тип “доброто прасе”, малко повече смелост имат… това е майпат, чуковете по огнян също са чудовищна несправедливост!

  1. September 27, 2008

    […] (Без)опасните новини | Б + Р + К […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *