Корави коментари пускани напоследък тук

kind of a pimp коментира Заки Авенюто:

доплака ми се. искам незабавно да си купя нещо на майкрософт, за да напълня паничката на Заки с гранули! чувал съм, че сухата храна не е полезна, но пък има необходимите витамини и минерали в нея!

Налик коментира Бате Сашо:

А бе, тапако, дето си ги писал тея лайна за Бате Сашо, ти в ред ли си?! Никола Корабов е изтъкнат наш режисьор, режисирал е филми като “Тютюн” и “Иван Кондарев”. Един от синовете му – Александър Корабов се занимава с музика и още от малък и се е развил като рап изпълнител. Песните му обхващат най-различни теми, бийтът е супер, както и клиповете, които прави. Виждал съм го в много ТВ интервюта и бях много впечатлен колко е ерудиран по много въпроси, колко се интересува от други стилове музика, и въобще е супер интересен и свестен човек. Ту-Пак му е кумир и затова си го е сложил на панталона, а не защото се прави на някакъв!!! Ако искаш, мога да продължавам още… Искам само да ти кажа, копеленце тъпо, че пишеш със супер много правописни грешки (не се пише така, бе, пич “кутуртрегерски”, а така “културтрегерски”), а си ми тръгнал да обсъждаш хората. Погледни себе си първо, тъпо лайненце! Дришльо с дришльото му!!! Земи се гръмни, бе, боклук скапан!!!!!!!!!!!!!!!

Апостол Апостолов коментира Тишо:

Заебете го най- сетне тоя некадърник Тишо, бе! Преди промените във вестник “Пулс” направиха нещо като преброяване и установиха, че в България има поне 120 000 графомани.

You may also like...

3 Responses

 1. amens says:

  Глей кво нещо – е-а си мамата и калтура и извскувство и все! (коментар към горните “корави” коментари)

 2. a says:

  Апостол не се брои, това е бот.

 3. kind of a pimp says:

  🙂 поласкан съм от този позитивен фийдбек!
  просто винаги ме осенява музата, когато чуя за Боби, Заки, Роро, Део, Дичо или някой друг елит с двусрично име!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *