Moмчето си отива

pavel-stanchev.jpg

Павел Станчев от седмица-две не е изпълнителен директор на Нова. Така става, когато някой се помисли за по-голям от хляба и започне да слага пръчки в колелата на телезаконодателя Нико Тупарев. Новите собственици го пуснаха да пътува.

Есенното телевизионно фиаско се получи след посредствен сезон на Брадъра, банално коментарно предаване (“Малката сестра” е далеч от нивото на “Голямата уста”) и скъп и безсмислен експеримент с българската сапунка – “Забранена любов”. Все още актьорската игра на Ники Илиев и подобни е под всякакви стандарти в жанра. Може би трябваше да викнат “случайните граждани” от “Хванати в изневяра” и острото перо на Фродо и щяха да го докарат до по-слабите латиноамерикански образци.

Надявам се Павел да си е записал в тефтерчето, че добрата телевизия е почти изкуство и едно предаване иска много повече, отколкото се вижда на екрана. Един надут костюмар по-малко.

You may also like...

4 Responses

 1. voxy says:

  един абсолютен некадърник, който смяташе съотношението bTV : Nova 2:1 като рейтинг/пазар за нещо нормално при равните условия на двете телевизии.
  Да не забравяме също, че лично той домъкна Трифонов в Нова и е отговорен за най-голямото фиаско за годината “Пей с мен”

 2. nname.org says:

  верно, че и “Пей с мен” осра пролетта, да го бяха уволнили още тогава…

 3. kind of a pimp says:

  когато гости в прайм-тайма (на национална тв!) са Радо Прашката, Пеньо и Панайот може да си правите заключение колко тъп е средностатистическия български зрител.
  МНОГО тъп!

 4. voxy says:

  @kind of a pimp, 23:45 – 00:45 не е праймтайм и комедии не гледаш ли? или всеки гледайки комедии с хора правещи се на кретени е много тъп, тези трите екземпляра без да се правят са доста смешна картинка

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *