Нoу, мерси

 slavcho_no_mercy.jpg

“Едноименната песен в албума “Nо Mercy” е авторска на Слави и Евгени, с текст на сценариста от Шоуто – Иво Сиромахов. Силният текст е с изявен социален и обществено – политически елемент в хип-хоп рими, съчетани с колоритното звучене на Берковската духова музика…”

На пръв поглед песента е поредния музикален боклук, Слави дори не се опитва да пее, а рапира, клипът е заснет с подръчни средстава, но все пак смел – използва образите на политическия и светския хайлайф.

Политическата класа пък отвръща на хвърлената ръкавица с характерното си високомерие, нахалство и безочливост – Пирински искал прокуратурата да разледва Слави. Вчера си гласуваха 13-та заплата, и вместо да папкат сърми в почивните дни, скачат на Слави заради елементарна и почти беззъба критика. Защо Пирински не поиска от прокуратирата да разследва Пирински? Или някой от съпартийците му, които изнесоха България, докато той си бъркаше по дупките и вземаше тежки процедурни решения.

И къде е сега бащицата на нацията, да даде изявление от близката ловна хижа, че това е поредната антибългарска кампания на Великите сили?

You may also like...

18 Responses

 1. Bobby Marinoff says:

  Защо Пирински не поиска от прокуратирата да разследва Пирински?
  Фундаментален въпрос.

 2. Emin Bei says:

  Стил… Аз съм Мишо Шамара идвам от Варна… Въобще биг Ша е класи на Дългия…

 3. kind of a pimp says:

  “… от екрана да се правят внушения за насилие спрямо него”
  — като ги награбя с винкела няма да е внушение. ще бъде усещане!

 4. Нещо им стана неудобно на мамините

 5. M says:

  Позволявам си да цитирам още една част от съобщението на Шоуто на Слави относно тази песен:
  След проекта “Хъшове”, това е първият гневен проект на екипа, който изобличава уродливостта на политическите нрави, фалша на измисления елит, повсеместната апатия и липсата на морални ценнности.
  Това са 8 години. Почти едно десетилетие Слави пееше чалга и халтурстваше по всевъзможни начини. Направи гръб и врат, купи си хамър, започна да се движи с охрана. Защо ли не ме трогва с новите си опити да бъде гневен и изобличаващ? Твърде много се ояде Слави.
  Надявам се скоро да има нова революция и тя да роди по-верни на идеята чеда.

 6. Слави says:

  Това е поредната измама за простулюдието уважаеми господа! Славчо е купен, купен за да призовава хората да не гласуват, само незнам дали от БСП, ДПС или от двете. Когато хората не гласуват, БСП и ДПС имат повечко места в парламента… Славчо отново се продаде, не вярвайте на евтината ПР кампания с Пирински….

 7. пламен says:

  М., Слави сочи посоката, а ти си го зяпнал в показалеца.

  Най ме зарадва с лицемерието и безочието си отвореното писмо на Любен Дилов (http://www.bulpress.net/news/article/27703). Кога, Любене, мамин сладък, се напапка, кога мина от страната на мутрите и крадците?

 8. Пламене, Дилов винаги е бил от страната на мутрите и крадците, още когато влезе в “Ку-ку” като представител на ЦК на ДКМС. За разлика от Слави обаче Дилов поне е интелигентен.
  А иначе и двамата са боклуци, които даже не заслужават усилието, което положих да напиша този коментар.

 9. M says:

  Същият този „показалец“ цели осем години беше част от „фалша на измисления елит“ и страдаше от „повсеместна апатия“ и „липса на морални ценности“.
  На теб хич ли не ти е съмнително това внезапно събуждане от летаргията и рязко кривване от риалити индустрията към революционните идеи от младостта?
  А за Любен Дилов нямам коментар. Немà и той к’во да каже…

 10. Михаил says:

  Падна напоследък рейтинга на пропагандното оръдие, та трябва малко да се покажем че “не е от наште”, та пак да го слушате…

 11. пешо светулката says:

  пирински, дилов, трифонов -все от една и съща кочина

 12. nname.org says:

  според мен Слави е искрен в раздразнението си, но безсилен по природа

  нещата не се решават с песни с липсваща мелодия. Слави трябва да влезе в политиката или поне да подкрепи някой. Ако застане на страната на Атака примерно ще има медийна война 🙂

 13. Сценарий едно е, че това си е чист пиар за лично ползване на слави, предвид замиращото шоу. Доста късогледо.

  Сценарий две, че е платена поръчка за тотално отвръщение на хората от парламента и съответно по-малко избиратели по-лесно манипулиране. В такъв случай бсп и дпс потриват доволно ръчички.

  Сценарий три – Слави е инструмент на Бойко, ама нещо не ми е ясен тоя сценарий, може би защото Бойко ми е съмнителен.

  Имам усещането, рейтинга на бойко май пада и хората почват да мислят по-трезво, от друга страна сдс дава надежди, не знам…

 14. yahoo says:

  Няма да коментирам Слави, за мен той просто се изчерпа… но за политиците ще кажа:
  Не ми побира акъла как може да са толкова нагли и лицемерни тия хорица! Парламентарната зала – празна, няколкото души, които са там или си бъркат в носа или четат вестник или дремят, гласува се с чужди карти… а бе нямам думи! Ударили са го на уволджак и нищо не може да ги притесни! Даже и се обиждат като им се каже истината в очите…незнам ..не виждам за кого да гласувам, следващите ще са същите…

 15. Независимо от всичко песничката на слави е готина няма каво да си кривим душата, тоя бил оня не бил

 16. Albena says:

  Има за какво да се дразнят някой, песента си е добра “Време е някой да изхвърли боклука”, но кой?

 17. RoujkaBG says:

  Не съм фенка на Слави, но песента си я бива. И като мелодия, и като ритъм и текст, който много точно отразява настроението на масите, народа или както щат да ни наричат.

  Време е вече да си изхвърлим политическият боклук, за да можем да се очистим и от останалият такъв.

  Гушнаха си незаслужено паричките ни ,
  политическите боклуци се изметоха пред Коледно от Парламента, на който гледат като на своя собственост и източник на блага с чувство за недосегаемост.

  Могат ли се сети на 14 януари, че пътят към
  НАШИЯТ, Българският Парламент за тях е отрязан и че са уволнени от НАС?

  Да не гледаме в паницата на Слави, че вече години работи яко и всяка вечер труда му е пред очите ни. Кога качествен, кога не, но труд.
  Вижте паниците на дупетатите, дето вече дори не благоволяват да си разходят задниците, за да си поспят в Парламента.

 1. January 2, 2009

  […] Всенародния любимец Бате Сашо отново “атакува чартовете” с опит за хит на “актуална тематика” – топлофикация. Вдъхновението идва от Shantel – Disko Partizani, а текста – от дъното на духовно празната му душица Комерсиалната рецепта “Чалга + рап” е изпълнена със съмнително качество и не е много за 2009-та година, Устата отдавна обрули всички ябълки от това дърво, а Слави и той там се ръгa напоследък. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *