Лю-лю-лю-бен Дилов отговаря на Слави

liuben_dilov.jpg

“Ти какво предлагаш, Слави, с призивите за негласуване? Управление на Ахмед Доган? Защото неговите хора гласуват независимо от твоите призиви. Монархия? […] Служебен кабинет на Бойко Борисов и Волен Сидеров? Сигурен ли се, че след такъв ти ще имаш телевизия, от която да се излъчваш или ще се върнеш към революционните времена на мазетата и кабелните телевизии? Имам конкретно предложение към теб – или си смени сценаристите, или излез на избори. Стани народен представител, поеми отговорност за делата си, не само за думите и разпредели парите между диабетиците, онкоболните и бездетните майки. След което ще можеш да се порадваш и ти на определенията „боклуци, лайнари и предатели”, както се радвам аз сега.”

Джуниъра е пуснал вчера отворено писмо до Слави, в което задава някои основателни въпроси на Дългия, но и пропуска да даде обяснение за финансово-творческите си взаимоотношения с Тошко Добрев и омазването до кръста с лайна на Гергьовден. По национално важния въпрос за Сценаристите и тяхното оредяване и изчерпване в Шоуто е доста прав. На едно мнение сме били с Дилов, че Слави трябва да е в политиката и както се казва в един анонимен коментар – там вече са всички некадърници 🙂

Снимка: Вени Марковски@wiki

You may also like...

8 Responses

 1. kolevski says:

  кой беше дилов? а слави?

 2. Не Лю- лю- лю и пр. На тоя сладур от край време му викат Любо Двойното Лайно.

 3. bobssy says:

  Много вярни неща им каза слави…
  И за какво разпределение говори тоя лицемерник.. Еденственото разпределение е между родата им на тея в парламента…Отпуснатите пари не стигат до никаде… Тия с камани явно ще ги гоним пък следващите да му мислят!

 4. бай Х...й says:

  За какво се борят пък тези смешници, а пък Вени Марковски, комунистичесото копеле, снима революционната борба?!

 5. Viara says:

  Любо, депутатите над обикновените хора ли са? Много ви порасна работата. Прав е Слави за всичко, което каза. Лайната са там при вас и вие си се въргаляте в тях! Писна ни от тоя парламент!!!

 6. Дил-off says:

  Лайнаро – син и селяндурчето-лайномет – ма-а-ли й, кой ли има по-голяма уста ?Синчето /защо ли винаги държи да почертава , че е син, да не би някой да се обърка?/ се е загрижило, че нямало да има телевизия , която да ги показва, баси, наистина голяма уста !

 7. User1914 says:

  Евала на Дилов! Прав е! Трифонов е боклук. Абсолютен популст-по нищо не се различава от Борисов или Сидеров. Въпреки всичките си приказки, какво е направил въпросния Слави? Когато стана въпрос за българите в Косово, се скъса да плюе държавата, а не отиде да направи един концерт за да ги подкрепи(да не говорим за Молдова и Украйна). Има още много примери …….

 8. Philip Detchev says:

  Кучетата лаят … керванът си върви!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *