Болезнено откровени

“Търсия дизайнер на 3DStudioMax, работя в рекламна агенция “КАНДЕЛА” и в последно време имаме много запитвания за 3Д визуализация, до сега сме наемали външни хора да ги правят, но вече искат прекалено много пари.”

Ако може някой да дойде, така, да свърши работата, ама за без пари..

———

@Апостол Апостолов: Апостоле, не коментирай както в момента с линк към superastro.net, Аскимет автоматично те маркира като спам. А на този сайт защо си сложил украинския герой? 😛

You may also like...

16 Responses

 1. Свилене, нареждания на Апостол Апостолов ще даваш, когато му станеш началник!

  Засега ти не си му на интелекта, на образованието, на общественото положение, на нивото, на формата, на парите…

  А за Аскимет пет пари не давам!

 2. Kamen says:

  ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

  Апостоле, напоследак пускаш такива коментари, от които се задавям от смях…

  Продължавай в същия дух!

  Завиждам на “формата” ти (както и на парите, нивото, положението, образованието и интелекта, но преди всичко на формата ти).

  А да и на сайта ти завиждам, от който правиш несметните си богатства…

 3. nname.org says:

  това не е нареждане, а съвет как да не ти бъдат автоматично изтривани коментарите по повечето WP блогове

 4. kind of a pimp says:

  апостоле, как е, расте ли пишката?

 5. britney says:

  Apostol bitchslapped Svilen, y’all…

 6. Камене, не е за смях, а за плач. Ако бях на твоето дередже, направо щях да се самоубия. Защото ти си никой и нищо, ти си САМО една анонимна отрепка от циганската махала на Европа.

  Ти нямаш НИЩО бе, мършляк! Нито име, нито пари, нито имоти… НИЩО. Защото, пак ще повторя, ти си никой и нищо. Ти си едно пълно нищожество!

  kind of a pimp, ела ми на гости, та да видиш. Направо ще ти разпоря пършивия гъз с розовата, рунтава палка.

 7. nname, а бе, джуруляк, що не кликнеш върху името ми, за да видиш къде ще те отведе това?!
  То бива, бива тъпотия, ама ти си по- тъп и от гъза ми бе, кур сплескан!

 8. nname.org says:

  понеже си тъп, да ти обясня, преди 2 години си пуснал първия коментар с линк към superastro, така те маркира автоматично като спам

 9. anjela says:

  ха ха ха .апостолов най после си намери майстора.е дедо как е без твойте тъпи линкове които вече са втръснали на интернет потребителите.поне тук няма да се появяват простите писаници в недодяланите ти блогове.

 10. А нещо друго не искаш ли? Един по- препечен изотзад например. А бе, мършаляк, ти не знаеш ли, че безплатни закуски има само в капаните за мишки?! Да ти го начукам!

  • anjela says:

   аа ха ха ха .дедото вече излезе от равновесие а това беше целта ми.запомни добре нещастнико с геронтолосия не се занимавам.чукам се само с млади и красиви,а ти си мнооого далече от категорията им.

 11. moderator says:

  Apostoloff,
  айде стига се самобаламосва и успива от безмерното си невежество като балерина заплела се в завесите от правене на финтове.
  Комерсиалните ти “сайтове” са едни долнопробни и некадърни самоделки. Повтарям, ако не си разбрал – дърварски самоделки… и защо? Защото ти пари за сайтове не даваш, нали, баламурнико мил:)
  Та, тези сайтове с които толкова се хвалиш нямат никакъв трафик и това е видно от всички. За какъв Дот Ком бизнес си тръгнал да говориш бе мушморок?
  Твоята диагноза е отдавна поставена, да ти я припомня само – копролалия

 12. anjela says:

  апостолов престани да ми пишеш на личната поща не съм ти приятелка.каквото има да пишеш тук във форума ясно ли ти е простако.колкото и адреси а ми изкараш ще бъдат блокирани разбра ли недоносче нещастно
  anjela

 13. anjela says:

  той апостолов отдавна се насира само че вече много се размириса

 14. anjela says:

  вижте какво се отговаря на апостолов в сайта:astro5.net/forum/.след негово високомерно изявление а именно:
  „оставете астрологията тя не е лъжица за вашата уста“
  следва този отговор:
  Тук сте абсолютно прав. И точно затова е създаден този форум. Не всеки разбира от астрология, но има други, които разбират и помагат на не до там разбиращите. Благодаря Ви за мненията, но честно казано, не знам какъв астролог сте, след като аз, която съм пълен лаик на тема астрология, намирам грешки в твърденията ви. Посетих уеб-сайтовете Ви от любопитство, че там може би ще намеря нещо интересно и полезно. Че не сте кадърен астролог, това вече ми стана ясно, но определено нищо не разбирате и от интернет, макар че наричате себе си „Мениджър на уебсайт“, „създател на уебсайтове“. Толкова непрофесионално и елементарно направен сайт рядко съм виждала. Едно е сигурно, не бих си направила хороскоп при Вас никога, както и не бих Ви препоръчала на нито един от познатите и приятелите си.
  минути след този коментар апостолов е баннат от форума
  by anjela

  • nname.org says:

   темата на поста не е Апостолов. на други места го коментират на дълго и на широко и още преди няколко години се изговори тази приказка

   ще се радвам да коментираш по по-новите постове 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *