Полицаи бяха бити пред НС

Това видях с очите си в Новините, това е реалноста, на която вярвам, това ще запомня и ще разказвам на внуците си. Ето какво излезе от красивате устни на Викито (която като репортер засне големия хит със “Седянката”)

boi.jpg

(снимка: pearlsgirl)

“Над 150 задържани. Ранени полицаи, протестиращи и журналисти. Изпотрошени витрини и частни коли.

Това е равносметката от общонационалния протест, който беше обявен за “мирен”. Митингът беше опорочен от сблъсъци и агресия. Според силите на реда и организаторите на проявата, мелето е предизвикано от провокатори.

Пред парламента днес освен представители на студентски, природозащитни и фермерски организации, сред протестиращите имаше и провокатори.

Няколко пъти имаше сблъсъци между протестиращите и полицията. Протестиращи замерваха полицаите със снежни топли и камъни. Охраната около парламента беше засилена. “

Ако сте били там и не вервате, че куките са изяли големия бой – вижте репортажа.

You may also like...

4 Responses

 1. Eneya says:

  Дето се казва, да прочетеш вестника, за да разбереш какво се е случило.

  П.П. Тия провокатори ми е много интересно, като са били толкова ясно забележими, защо никой не ги е арестувал, за да не “провокират” и вилнеят 😉

 2. voxy says:

  “според Миков и Калфи трябва да се потърси отговорност от организаторите за това че мирния протест бил компрометиран”

  интересно какво могат да направят или се очаква от организаторите ако 100 скинара се изсипят на протеста

 3. nname.org says:

  най-добре профилактично да се аревстуват няколко огранизаторки-провокаторки. ако може студентки 2-ри курс и тарторки на майките за инвитро. да се действа с твърда ръка срещу подривните елементи!

 4. svetlozar says:

  “провокатори” е най-често срещаната дума от вчера и днес. тя спря да носи смисъл някъде по средата на снощните новини на канал-който-и-да-е.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *