Ела, Вълчо, изяж ме

Държавната агенция за младежта и спорта: “Близо 40% от младите хора, ползващи компютър, заявяват, че са излизали с непознат от чата. [….] да се изработи механизъм в образователната система за профилактика при работата с компютър срещу опасни контакти в киберпространството.”

Бих желал да алармирам съответните органи, че на сайта R.E.D. се осъществяват чат, форум и нелицензирани междупоколенчески контакти, което може да доведе до копулиране, полово предавани болести, хомусексуализъм, ранна бременност и идеологическа дефлорация на малолетни лица.

Трябва да се вземат спешни мерки, да се намеси полиция и ДАНС, за да се преустанови общуването на ученици, подрастващи, малцинствени групи, негри и инвалиди с имитатора на Че Гевара, Zvezdi4kata, Sergio, Добри и останалите морални изроди, които върлуват в киберпространството! Веднага да им се изземат компютрите и да се заключат в Тъмния Склад!

ДАМС: “да очакваме в близко бъдеще нарастване на младежкото левичарство, основаващо се на идеята за възстановяване на “истинския социализъм-комунизъм”

Да очакваме в близко бъдеще смяна на властта и изхвърчане като тапа на ръководството на ДАМС, което явно страда от идеологическа обремененост, болезнено чувство за реванш над “Демокрацията”, старческо слабоумие, късогледство и шуробаджанащина.

You may also like...

3 Responses

  1. voxy says:

    опасна работа било тва интернйетя даже може би трябва да се блокира достъпа до някои развратни сайтове

  2. Longanlon says:

    тия са ебати смешниците в ред-бг

  1. June 30, 2010

    […] Между другото, у нас също много се ползва израза „Ела, вълчо – изяж ме!”. И обикновено се придружава с характерно […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *