2 в 1

Двете най-големи нещастия, сполетявали България, са идването на Червената армия и появяването на варненския летен хаус. Беше въпрос на време двете проклятия да се слеят, привчлечени неудържимо от античовешката си същност и злокобната си природа.

Танто за кукуригу – Deep Zone подгряват на партитата на DJ Станишеф, а в замяна Кирчо Добрев, когато не е зает да контрабандира чували с пари през сръбската градница, им спонсорира клипчетата.

red_clip.jpg

Резултатът – културен полуфабрикат с нулева хранителна стойност. Оригиналът е достатъчно добър и актуален. Айде газ на корабите и вие…

You may also like...

5 Responses

 1. ibsep.com says:

  Е от това каква бясна чалга може да излезне – не е истина просто! Нищо, че хармонията е класическа блус схема. Толкова е пошло това.

 2. Абе ти остави дето е изпято в Щатите преди 30-години, в Англия беше преоткрито преди 2-3 години – това само показва каква провинция сме, след като се движим 2 години след актуалната вълна.

 3. nname.org says:

  Дийп Зоун не е България, това са индивидуални артисти, които сами са решили да опитват да печелят от долнопробен Денс. Във Варна се прави и много по-прогресивна и истинска музика

 4. пламен says:

  Барем Лейди Бойка се очовечила на визия.

 5. cx says:

  Това парче е скучно, даже за подигравки не става. Друго си беше с Балтазара да размахват пръст във въздуха и да се правят, че миксират.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *