Как Ченгетата осраха Баретата

Както може би вече знаете, в специализирана акция на ДАНС, МВР, прокуратурата и Радио “Ереван”, с риск за живота си спецполицаи задържаха Златко Баретата. Бомби, хеликоптери и базуки не бяха използвани, защото спецакцията се извършила на паркинга пред СДВР, където, според адвоката му, опасният нарко бос случайно се е саморазхождал и самопредал. Общонационалното издирване беше проведено успешно, обвиняемият е успял да издири сградата на СДВР и да предложи китки за белезници. Ранени и загинали няма, министър Миков обмисля да награди с по една пералня участниците в кървата драма. Благодарение на този случай, през 2009 ще бъдат разкрити 20% повече обявени за национално издирване, отколкото през 2008.

nasreshtno.jpg

МВР изневери на навика си да крие информация и тутакси разпространи клип от спецакцията. На него виждаме ясно, как качулатковците карат бясно в насрещното, ама къде бързат толкоз тия хора? Сакън Баретата да не си спомни някой НСБОП номер от едно време, когато е карал същата тая патрулка и е гонил Лошите, да им свети и да им иска по някой лев 🙂

Толкоз ли е опасен тоя Баретник, че 30 минути след като се е предал, ще хукне да бяга? То много случаи има такива, в дългата ни политическа традиция…

Имаше една златна приказка “Ние ги хващаме, те ги пускат”, сега е в ремикс “Ние ги гониме, те се предават”. Тоя Миков май е същия статист като Румбата, никаква промяна в Системата не може да наложи.

P.S.: интервюто със Златко на видео, струва си:

You may also like...

2 Responses

 1. kind of a pimp says:

  анализ (превод) на интервюто със Златко 😀

  “Тъй като Златомир иванов е нарицателно име за него може да се говори само лошо!” – за сметка на това статиите за него винаги се подписват с „От Редакцията”, за да не се случват ЛОШИ НЕЩА на авторите

  “Всеки почва да спекулира с името ми за всичко!” – говорите ми за война с прашки. Аматьори.

  “Аз съм постоянно хвърлян на кучетата” – затова пък бизнес-конкурентите ги хвърлям на Витоша.

  “Ако имам протекция от високо моето име няма да изплува никъде” – беше то едно време… – „една партия, един народ, една държава…” Сега спя с Хеклер&Кох под юргана!

  “Пламен е човекът който ме е създал като командос” – да, той ми татуира котвичката над лявото зърно!

  “Коя е тая организирана престъпност?!” – Ко речи?! 😀

  “Кво значи ДЪРЖАВА?!” – бел. Авт – За този реторичен (български) въпрос бих му стиснал ръката!

  “Като си полицай няма се договаряш с бандити!!! Договорката е за всички – равни правила!!!” – ебаси мамата – Маджо под конвой го карат, а мене през 20 дена ме тарашат от ГДБОП! Не е честно, мама му стара!!!

  “Като сгрешиш да си получиш заслуженото!” – плавен ораторски преход към същината на темата 😀

  “Ако бях наркобос, моята роля е да не се стига до никакви ексцесии на улицата!” – точно, всичко да е тихо, кротко, наркоманите да мрат по парковете без много шум.

  “Първо се почва с едни жалбби.. после „дай му сложиме една бомба на тоа” – така се пресичат „ексцесиите” още в зародиш!!!

  “МА ЗА КАКВО Е ВИНОВЕН НАРКОБОСА?!?!?!!!” – ми да! Те 16-годишните сами ядат амфетите, аз само им събирам парички за услугата!

  “Аз не мога да стана счетоводител… – Мога да стана учител по физическо!” – но за съжаление се реализирах като магистър-фармацевт! 😀

  “Защо не подкрепяте политически партии? – ЗАЩОТО НЕ ИСКАМ ДА СИ ПЛЮЯ ВЪВ ЛИЦЕТО!” –— ПОКЛОН!!!

 1. February 12, 2009

  […] и PR активност на Държавата напоследък намери своето логическо и научно обяснение. Лицето на […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *