Идеята Станишеф-Калфин

Може би дори министрите четат блогове, след като Серджо и компания най-официално са запитали Брюксел за нещо като всенародната идея за Южна Бавария, уви, в техен соц вариант и е била напълно отхвърлена.

Накратко, 3 месеца преди да върне мандата, Дмитиевич решава да предложи кардинална промяна в устройството на реСпубиката, като се даде власт на “европейците”, които вместо да наблюдават, да хванат лопатата и да започнат да изриват българските лайна по високите етажи на властта. Да вземат тежките решения, да разпределят парите по търговете, да изловят министрите-бандити и да свършат работата, която е блокирана от самата формула на управление – тройна коалиция, не можем да се разберем кой къде да лапа.

На теория звучи добре и лесно, но на практика означава тук да дойдат 30-40 европилета, които за 2 месеца да се заплетат до уши в родните калчища. Който не може да се подкупи ще му спретнем компромат, няколко ще ги отзовем, други ще ги надрусаме и ще им намерим момиченца/момченца, а който е ептен ербап – ще го качим на Витоша и ще го смелим на кайма. Още на третия месец ще пишат тържествени докладикак сме намалили корупцията със 120% и как крокодилите снасят пържоли.
Проблемът на България е в бандитската обща среда. Трябват много пари и “връзки” за да вземеш властта, после някак трябва да ги изкараш и да се разплатиш с кредиторите. Няма място за честност и добри намерения. Дали например НАП ще се управлява от българин или датчанин – все тая. Ако знае, че постът му зависи не от интереса на гражданите, а от едно телефонно обаждане – ще слушка и ще изпълнява.

You may also like...

3 Responses

  1. voxy says:

    лелелелееее тоя Дмитриевич все нови и нови върхове достига, явно се смята за най-кадърния в България и щом той не може да се справи, значи никой, та да идват европейците, хахахаха, няма такъв нещастник

  2. vasil katsarov says:

    Наглостта няма граници.
    То не бях признания, че се е учил на гърба на българите как да управлява, не бяха упреци към ЕС…
    Само мъдрост блика от “младежа”…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *