Империята… получава удара

Злите езици шушукат, че Прокопиев здравата се е окендзал с инвестициите на “Алфа финанс” в имоти и това рефлектира върху медийната група. “Дневник” съкращавал кореспонденти, а “Градски вестник” спусна кепенци и остави целия “пазар” на Борето, който никой не знае отде се финансира, освен от словесен рекет.

Със сигурност в “Икономедиа” режат клона изпод по-експерименталните си издания, които нито имат пазар, нито рекламодатели и със слабото си качество противоречаха на икономическата логика още в не-кризисните времена. Обаче dnevnik.bg си остава най-добрия новинарски портал, а “Капитал” е най-смисленото издание на пазара под 5 лева и никаква бизнес паника не може да ги помръдне.

You may also like...

6 Responses

 1. Ал says:

  Не мога да не се съглася за dnevnik.bg, ама “Капитал” почна нещо да ми доскучава.

  Иначе 19 мин си остава долна машина за промиване на мозъка на софиянци. А дано не го взимат твърде на сериозно, като го четат, че лошо ни се пише.

 2. Не съм сигурен, но Прокопиев май не е само в “Алфа финанс” и Икономедия, ами и още компании, едната ако не съм се омотал нещо май беше Каолин.

 3. pro01 says:

  Има някъв нов безплатен вестник, или поне така се опитват да кажат няколко билборда. Та Борето едва ли ще е сам – все пак, има известен апетит за пазара. Друг е въпроса, че когато погледна стендче на 19 минути, все е празно. Не знам дали заради намален тираж или действително има хора, които толкова се кефят на безполезна информация. Аз лично по-тъп парцал от 19-те минути не бях виждал. Удря в земята дори Шоу.

 4. A says:

  иво е шефче на:
  АЛФА ФИНАНС ХОЛДИНГ
  АИИ ДЕЙТА ПРОЦЕСИНГ
  ДОСПАТ ПРОПЪРТИС
  АГЕНЦИЯ ЗА ИНВЕСТИЦИОННА ИНФОРМАЦИЯ
  АЛФА ТЕЛЕКОМ
  АЛФА ДИВЕЛОПМЪНТС

  Като всяка от горните включва по една камара под-фирмички и проекти.
  Градски затвориха ама трудно ще се срине Прокопиев, още повече не е сам. 🙂

 5. Ал says:

  Не знам каквъв е тоя нов безплатен, ама апетит към пазара поне рекламодателите не откриха, както е видно. Виж предизборния апетит е друго нещо 🙂

 6. ekaterina says:

  Освобождаването на хората от “Градски” е било доста срамно. Вечерта са им съобщили, че от утре не са на работа. А съкращението е било чрез прекратяване на изпитателния срок, за да не им се изплащат обезщетения…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *